idruma thrakikhs texnhs kai paradoshs

Διαψεύδουν φήμες για κλείσιμο στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης.

13 Ιανουαρίου 201119:45

idruma_thrakikhs_texnhs_kai_paradoshsΣτη διαβεβαίωση ότι το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και ότι συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, προχωρούν οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος.

Όπως αναφέρουν το τελευταίο διάστημα υπήρξε φημολογία γύρω από το μέλλον του Ιδρύματος, η οποία έχει δημιουργήσει αναστάτωση στους φίλους του Ιδρύματος , Ταυτόχρονα, σημειώνουν ότι παρατήρησαν ανησυχία στους μαθητές της Ακαδημίας, σε μια κρίσιμη περίοδο. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι στη φετινή περίοδο έχει παρατηρηθεί ρεκόρ εγγραφών στα τμήματα, αναφέρουν.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης στο πλαίσιο της κρίσης που πλήττει όλη την κοινωνία, μοιραία, και στο Ίδρυμα θα υπάρξουν κάποιου είδους περικοπές.

Όμως επιθυμούν να διαψεύσουν κατηγορηματικά την περίπτωση οποιασδήποτε διακοπής ή περικοπής στη λειτουργία του και κάνουν σαφές ότι δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ανησυχίας. Διαβεβαιώνουν, τέλος,  τους πολίτες και τους φίλους του Πολιτισμού ότι οι δραστηριότητές του συνεχίζονται χωρίς πρόβλημα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr