doro_gamprou

Δώρο για το γαμπρό

11 Ιανουαρίου 201106:51

doro_gamprouΑυτό που πραγματικά μετράει είναι η αγάπη, είναι αυτό που κυρίως πρέπει να εκφράσετε στον σύντροφό σας με όλους τους τρόπους. Το δώρο παραμένει σαν ενθύμιο και επισφράγιση των όρκων που ανταλλάξατε!..

Το καθιερωμένο δώρο που χαρίζει η μνηστή στον αρραβωνιαστικό της την ημέρα του αρραβώνα είναι το ρολόι. Άλλωστε είναι το μοναδικό κόσμημα που φοράει καθημερινά ο άνδρας, εκτός από τη βέρα φυσικά.

        Είναι ένα δώρο με συμβολικό χαρακτήρα, ο χρόνος έχει πια σημασία μόνον εφόσον είσαστε μαζί.

        Τα μανικετόκουμπα επίσης παραμένουν κλασική επιλογή για δώρο στο γαμπρό.

        Εάν ο σύντροφός σας έχει ήδη μερικά ρολόγια και πιστεύετε ότι δεν θα ενθουσιαζόταν αν αποκτούσε ακόμη ένα, και είναι από τους ανθρώπους που σπάνια χρησιμοποιεί μανικετόκουμπα, τότε εναλλακτικά μπορείτε να του χαρίσετε μια καλαίσθητη αντικέ πέννα, με χαραγμένο το μονόγραμμά του.

        Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να του δωρίσετε κάτι πιο προσωπικό, τότε ένα ασημένιο ποτήρι με χαραγμένο το μονόγραμμά του είναι μια ιδέα που σίγουρα θα τον ενθουσιάσει.

http://www.gamos-guide.gr/

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr