gletsos_diodia

Ο Γκλέτσος γκρέμισε μπάρες στα διόδια

10 Ιανουαρίου 201117:36

gletsos_diodiaΜε μηχανήματα του δήμου Στυλίδας, ο δήμαρχος της περιοχής,  Απόστολος Γκλέτσος, γκρέμισε τις μπάρες που βρίσκονταν κοντά στα διόδια της Πελασγίας, με σκοπό να δημιουργηθεί παράπλευρο δρόμος τον οποίο θα χρησιμοποιούν οι κάτοικοι προκειμένου να έχουν ελεύθερη διέλευση.

Μετά τις αυξήσεις φωτιά, ο κ. Γκλέτσος ανέβηκε κυριολεκτικά στο μηχάνημα του Δήμου για να  γκρεμίσει τις προστατευτικές μπάρες, μάλιστα προκλήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες επιχείρησαν να τον σταματήσουν, κάτι το οποίο αποδείχτηκε αδύνατο.

Αυτή την ώρα συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια στην περιοχή, κάνουν προσπάθειες να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσαν τα μηχανήματα του δήμου Στυλίδας.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι του νομού Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια. Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες. Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει ότι στόχος του είναι “να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του…” και μάλιστα όπως δήλωσε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

Πηγή: Mediasoup
Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr