gamiliotaxidi_kythira

Γαμήλιο Ταξίδι στα Κύθηρα

6 Ιανουαρίου 201106:20

gamiliotaxidi_kythiraΤα Κύθηρα, με την οργιώδη βλάστηση και τις κρυστάλλινες θάλασσες, τις απέραντες αμμουδιές, τα οροπέδια που άλλοτε εκτείνονται μέχρι τις ψηλές κορφές και άλλοτε βυθίζονται απότομα στη θάλασσα σχηματίζοντας κρυφούς όρμους

είναι μια πρωτοφανής μείξη διαφορετικών πολιτισμών, με επιρροές από το Αιγαίο και το Ιόνιο, που διαμόρφωσαν τον ξεχωριστό χαρακτήρα και ύφος του πανέμορφου νησιού.

Σαν ένας μικρός παράδεισος, ανάμεσα στα δυο πελάγη, Αιγαίο και Ιόνιο, μοναδικό και μοναχικό, προβάλλει, το πανέμορφο νησί των Κυθήρων. Η άγρια και απόκοσμη ομορφιά του τοπίου προσδίδει μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στο νησί, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον για να ιδανικό για να απολαύσετε ένα υπέροχο γαμήλιο ταξίδι.

Σε ατμόσφαιρα ήσυχη και χαλαρωτική, θα γιορτάσετε την έναρξη του έγγαμου βίου σας σε κάποιο από τα καλαίσθητα ξενοδοχεία του νησιού που προσφέρουν όλες τις ανέσεις με φιλόξενη διάθεση.

Αξίζει να εξερευνήστε σε μικρούς ρομαντικούς περιπάτους την πανέμορφη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού με το επιβλητικό ενετικό κάστρο και τα παλιά αρχοντόσπιτα, αδιάψευστους μάρτυρες της παλιάς της αίγλης.

Απολαύστε το κολύμπι στον Καραβά και την Πλατειά Άμμο και κάντε μια εκδρομή ως την Αγία Πελαγία όπου θα γευτείτε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά στα γραφικά ταβερνάκια της.

http://www.gamos-guide.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr