tsolakidis_vasilis_profil

Β. Τσολακίδης: Δύσκολη η οργάνωση του νέου Δήμου

5 Ιανουαρίου 201121:21

tsolakidis_vasilis_profilΜεγάλο και δύσκολο είναι το έργο που πρέπει να γίνει στο νέο Δήμο Αβδήρων προκειμένου να οργανωθεί και να ξεκινήσει τη λειτουργία του, σύμφωνα με το Δήμαρχο Βασίλη Τσολακίδη.

Ο νέος Δήμος του Καλλικράτη,  παρουσιάζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες από όλο το Νομό καθώς πρόκειται για τρεις Δήμους που συνενώνονται σε έναν, καθιστώντας το εγχείρημα περίπλοκο.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Αβδήρων  ανέφερε: «Πρέπει να μαζέψουμε αυτό που υπάρχει, να κάνουμε τους τρεις δήμους έναν. Δουλεύουμε  νύχτα και μέρα και θα πάμε καλά.» εκτίμησε αναφερόμενος στην οργάνωση που επιχειρείται στο νεοσύστατο Δήμο.

Στο προσεχές διάστημα θα συσταθούν επιτροπές που θα αναλάβουν τη συγχώνευση των δημοτικών επιχειρήσεων στο Δήμο Αβδήρων ενώ παράλληλα πρέπει να γίνει καταμέτρηση για ό,τι παραλαμβάνει ο νέος Δήμος, όπως προβλέπεται. «Ο χρόνος που διανύουμε θα είναι χρόνος οργάνωσης και συμμαζέματος» σημείωσε ο Δήμαρχος Αβδήρων.

Παράλληλα ο Βασίλης Τσολακίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ήδη έχει εγκριθεί το έργο της αποχέτευσης των Αβδήρων ύψους που ξεπερνά τα 2 Εκατομμύρια Ευρώ που χαρακτηρίζεται αρκετά σημαντικό έργο υποδομής για την περιοχή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr