XANTHI_XIONIA_VOUNA

Χιόνια στα ορεινά, το πρώτο τεστ για Φώτη Καραλίδη

3 Ιανουαρίου 201118:47

XANTHI_XIONIA_VOUNAΧιονόπτωση στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης υπάρχει από το πρωί της Δευτέρας. Το χιόνι έπεσε στις περιοχές με μεγάλο υψόμετρο ήδη από τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ το πρωί έπεφτε και στην περιοχή των Θερμών.

Για το λόγο αυτό το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του αρμόδιου Συντονιστικού Οργάνου υπό την Προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη ώστε να εξεταστεί η κατάσταση και η ετοιμότητα σε επίπεδο πολιτικής προστασίας.

Ο μηχανισμός της Π.Ε. Ξάνθης κινητοποιήθηκε άμεσα αν και υπήρξαν προβλήματα αφού σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη παρατηρήθηκαν  συνταξιοδοτήσεις χειριστών τις τελευταίες μέρες. Παρόλα αυτά η κατάσταση αντιμετωπίστηκε καθώς, όπως αναφέρει ο Φώτης Καραλίδης «Η ζωή συνεχίζεται, παρόλο που αλλάζουν οι θεσμοί και απαιτείται άμεση αντιμετώπιση».

Από την πλευρά της η Τροχαία της Ξάνθης συνιστά τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από τους οδηγούς και εφιστά την προσοχή τους, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες. Στις πεδινές περιοχές, σύμφωνα με τις προβλέψεις, απομακρύνεται το ενδεχόμενο χιονόπτωσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr