pyrostianis_iliaz

Τα Προεδρεία σε Μύκη – Τόπειρο

3 Ιανουαρίου 201109:02

pyrostianis_iliazΟ Φώτης Πυροστιάνης είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου, όπως προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.  Ο νέος Πρόεδρος – τέως Αντιδήμαρχος από τα Μάγγανα- εξελέγη με 14 ψήφους από την πρώτη ψηφοφορία.

Αντιπρόεδρος εξέλέγη ο Χουσεΐν Ογλού Σουνάη με 10 ψήφους που εξελέγη στην Τρίτη ψηφοφορία και προέρχεται από την παράταξη της αντιπολίτευσης. Τέλος Γραμματεάς εξελέγη η Ιλιάζ Ασιμέ – νοσηλεύτρια- από την παράταξη της πλειοψηφίας με 14 ψήφους από την πρώτη ψηφοφορία.

Οι Επιτροπές που συγκροτήθηκαν έχουν ως εξής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Δαλάτσης Κων/νος (23 ψήφοι)

Δελής Χρήστος (23 ψήφοι)

Ντίνας Γεώργιος (23 ψήφοι)

Χασάν Ογλού Ραμαδάν (23 ψήφοι)

Μίχογλου Θωμάς (10 ψήφοι)

Μωραϊτης Στυλιανός (10 ψήφοι)

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Καζάκος Γεώργιος (23 ψήφοι)

Κοτόπουλος Χρυσόστομος (23 ψήφοι)

Νιαζή Ογλού Νιαζήφ (23 ψήφοι)

Τζελεπάκης Θεόδωρος (23 ψήφοι)

Πολυχρονιάδου Ελένη (10 ψήφοι)

Τσάκαλος Αναστάσιος (10 ψήφοι)

 Και στις δύο επιτροπές Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Στέλιος Χατζηευαγγέλου. Στην Οικονομική Επιτροπή Αντιπρόεδρος ο Στέλιος Μωραϊτης. Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η Ελένη  Πολυχρονιάδου 

Το Προεδρείο στο Δήμο Μύκης

Εκλογές για την ανάδειξη είχαμε και στο Δήμο Μύκης. Πρόεδρος εξελέγη ο Ντελή Χουσεΐν  Ριτβάν από την παράταξη της πλειοψηφίας, του Δημάρχου Μουσταφά Τσουκάλ. Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο Χαφούζ Σουκρή από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Τέλος Γραμματεάς εξελέγη η Καδρή Σουζάν που προέρχεται από την ελάσσονα αντιπολίτευση και πιο συγκεκριμένα από την παράταξη του Χ. Καπζά.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr