pe xanthis pinakida

Η Νομαρχία έγινε πλέον Περιφερειακή Ενότητα. Χωρίς τελετή η μετάβαση

31 Δεκεμβρίου 201010:42

pe_xanthis_pinakidaΠινακίδα που φέρει το λογότυπο της Περιφέρειας και τον πλήρη τίτλο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, που θα είναι η επίσημη ονομασία για αυτό που μέχρι ονομαζόταν “Νομός Ξάνθης”  τοποθετήθηκε ήδη. Η πινακίδα, η οποία σηματοδοτεί την αλλαγή εποχής, τοποθετήθηκε ήδη από την Πέμπτη από την Τεχνική Υπηρεσία της Ξάνθης.

Δεν πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης και παραλαβής της Νομαρχίας Ξάνθης, όπως έγινε γνωστό από τον Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο νέος Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι συζήτησε με τον απερχόμενο Νομάρχη Γιώργο Παυλίδη το θέμα αυτό και του γνωστοποιήθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το Νόμο. Λίγο πριν το μεσημέρι πάντως η απερχόμενη ηγεσία παρέδωσε υπηρεσιακά τη Νομαρχία στον Γενικό Διευθυντή κο Καρακώστα.

Για την Υπερνομαρχία, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Υπερνομάρχης Κώστας Τάτσης κατέγραψε όλα τα περιουσιακά στοιχεία σε επίσημο πρωτόκολλο και στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής,  παρουσία όλου του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας Της Υπερνομαρχίας  και το παρέδωσε επισήμως σε μια λιτή τελετή χωρίς δημοσιότητα. Ο Φώτης Καραλίδης άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του Νομάρχη λέγοντας πως «δεν ξέρω αν εκεί ο Νόμος το προέβλεπε».

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr