3-793_gr_2_

Η λάμψη των Χριστουγέννων

29 Δεκεμβρίου 201016:43

3-793_gr_2_Οι πιο λιτές διακοσμητικές προτάσεις είναι και οι πιο κομψές. Αρκεί να βασιστεί κανείς στην πλαστικότητα των γραμμών και την εκφραστικότητα των όγκων δημιουργώντας υπέροχες εικαστικές συνθέσεις

με τα πιο ευτελή υλικά : μοντέρνα κεραμικά, κλαδιά και ρίζες και χιονάτες μαρέγκες.

Οπτικοποιείστε τις λέξεις που παραπέμπουν στην αγαπημένη περίοδο των Χριστουγέννων. Μετατρέψτε τα γράμματα σε διακοσμητικά στοιχεία του χώρου τονίζοντας το νόημά τους με τα αντίστοιχα μικροαντικείμενα, δίνοντας ζωντάνια στην καθημερινότητα του σπιτιού.

Στρώσεις από όσπρια, ρύζι, κόκκους καφέ και άλλα υλικά της κουζίνας μετατρέπουν μια σειρά από γυάλινα μπουκαλάκια, διαφορετικών σχημάτων και διαστάσεων, σε εντυπωσιακά κηροπήγια. Με την επιλογή κεριών στα κατάλληλα χρώματα και την προσθήκη μερικών αστεριών ο χώρος αποκτά τη λάμψη που ταιριάζει στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Οι καρποί των δέντρων με τα παράξενα συμπαγή σχήματά τους, ανακατεμένοι με αστραφτερές χριστουγεννιάτικες μπάλες αποτελούν πάντα έναν επιτυχημένο συνδυασμό για μια γοητευτική διακόσμηση του γιορτινού τραπεζιού. Ένα μεγάλο διάφανο βάζο δίνει τον απαιτούμενο όγκο στη σύνθεση.

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη μεγάλη διαφορά σε μια εμπνευσμένη διακόσμηση. Κρεμάστε ένα χωνάκια από τσόχα γεμισμένο με αστραφτερές μπάλες στην πλάτη κάθε καρέκλας κάνοντας την καθημερινή γωνιά φαγητού πραγματικά γιορτινή και ελκυστική.

Φέρτε τα χρώματα της φύσης στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Ακόμα και μερικά κατακόκκινα ζουμερά μήλα μπορούν να μετατραπούν σε εντυπωσιακά κηροπήγια προσθέτοντας χρωματισμένα χάρτινα δαντελωτά sous vers και κλαράκια από έλατο.

http://www.houselife.gr

3-793_gr_1_

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr