topeiros_orkomosia_2

Ορκίστηκε το Δημ. Συμβούλιο Τοπείρου

22 Δεκεμβρίου 201011:18

topeiros_orkomosia_2Η Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.  Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης και οι σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, όπως αναδείχτηκαν στις πρόσφατες εκλογές.

Ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου παρέστη για τέταρτη φορά στη συγκεκριμένη τελετή, όντας ο πρώτος Δήμαρχος της περιοχής που κερδίζει τέσσερις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, για πρώτη φορά ως επικεφαλής ορκίστηκε ο Θωμάς Μίχογλου. Στην τελετή παρέστη ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τέως Δημοτικό Σύμβουλος του Δήμου Μάντατζη Τσετίν , οι νεοκλεγέντες Δήμαρχοι Αβδήρων, Βασίλης Τσολακίδης και Μύκης, Τσουκάλ Μουσταφά.

Η τελετής της ορκωμοσίας ήταν θρησκευτική και σε αυτή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο οποίος όρκισε αρχικά το Στέλιο Χατζηευαγγέλου ως Δήμαρχο και ευχήθηκε καλύ επιτυχία σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Εν συνεχεία ενώπιον του Δημάρχου ορκίστηκαν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Χριστιανοί στο Ευαγγέλιο και οι Μουσουλμάνοι στο Κοράνι.

Tις ευχές τους για καλή επιτυχία στο έργο όλων σε μια δύσκολη περίοδο λόγων οικονομικών συνθηκών και ενδιαφέρουσα λόγω Καλλικράτη ευχήθηκαν ο Δήμαρχος Στέλιος Χατζηευαγγέλου και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θωμάς Μίχογλου.

topeiros_orkomosia_1

topeiros_orkomosia_3

topeiros_orkomosia_4

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr