pisina_diloseis_kokkinos

Άμεση η αντίδραση για Κολυμβητήριο. Συγκέντρωση έγινε τη Δευτέρα

20 Δεκεμβρίου 201015:55

pisina_diloseis_kokkinosΣτο Κολυμβητήριο Ξάνθης συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας αθλητές και γονείς, για το θέμα της διακοπής λειτουργίας της πισίνας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ενήλικες αθλητές, γονείς νεαρών αθλητών των συλλόγων, μέλη των διοικήσεων των συλλόγων και άλλοι εμπλεκόμενοι με το ζήτημα που έχει προκύψει.  Οι παριστάμενοι εξέφρασαν την αντίδρασή τους στη διακοπή της λειτουργίας και προετοίμασαν τις επόμενες κινήσεις τους.

Άμεσα προχωρούν, όπως ανέφεραν,  στη σύσταση ενός άτυπου συλλόγου που θα διεκδικήσει τη συνέχιση της λειτουργίας και θα αποτελείται από εκπροσώπους όλων των ενδιαφερομένων. Στόχος να ασκήσουν πίεση στη δημοτική αρχή και να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο την τοπική κοινωνία και τους γονείς – κυρίως – των πολλών παιδιών.

Στις δηλώσεις τους όλοι έκαναν ιδιαίτερη μνεία στα άτομα με κινητικά προβλήματα που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο για λόγους υγείας και ή διακοπή θα είναι γιαύτούς πολύ σοβαρό πλήγμα. Σε ότι αφορά στο επιχείρημα της δημοτικής αρχής ότι σε όλη την Ελλάδα τα Κολυμβητήρια κλείνουν, είπαν πως αυτό είναι πολιτικό επιχείρημα και καθήκον των Δήμων είναι να βρουν τον τρόπο και να καλύψουν το κόστος λειτουργίας των Κολυμβητηρίων καθώς αποτελούν πολύ σημαντικό αγαθό για την κοινωνία.

Ανέφεραν, τέλος,  ότι δεν θα δεχτούν αδιαμαρτύρητα τη διακοπή της λειτουργίας και θα εξαντλήσουν όλα τα μέσα ώστε να εξευρεθεί λύση και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δημότες της πόλης.

pisina_diloseis_2

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr