ONNED_SOSTO

Στη δράση για το Χαμόγελο του Παιδιού η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης

20 Δεκεμβρίου 201007:55

ONNED_SOSTOΗ ΟΝΝΕΔ Ξάνθης συμμετέχει στην πανελλαδική δράση της Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας και του Συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού με στόχο να συμβάλλει στη λειτουργία του 11ου σπιτιού για παιδιά στο Μοσχάτο.

 Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr από την οποία μπορεί καθένας να ενημερωθεί, να ενισχύσει την προσπάθεια μέσω του ειδικού λογαριασμού του συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και να γνωρίσει παράλληλα τη δράση του.

Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει καταθέτοντας online ή στον παρακάτω λογαριασμό: ALPHA Bank 144-00-2001-000011

 Η ΟΝΝΕΔ δείχνει έμπρακτα την στήριξη της μακριά από «εποχικές» ευαισθησίες καθώς η ενίσχυση τέτοιων πρωτοβουλιών πρέπει να είναι σε κάθε περίσταση προτεραιότητα μας. Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την σελίδα www.xmassmiles.gr να δείτε την προσπάθεια που έχουμε κάνει!

Η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης μαζί με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης θα καταθέσουν ένα ποσό για να συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια. Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες της Ξάνθης καθώς και όσους έχουν τη δυνατότητα σε μια εποχή δύσκολη, να συνεισφέρουν προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ακόμη χώρος για την προστασία των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

“Ας προσφέρουμε από καρδιάς το χαμόγελο σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτές. Ακόμη και ένα ευρώ είναι σημαντικό. Μη διστάσεις. Βοήθα και εσύ.” αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ΟΝΝΕΔ στην Ξάνθη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr