ergatiko_kentro_sigentrosi

Στους δρόμους και η Ξάνθη για το Πολυνομοσχέδιο

14 Δεκεμβρίου 201019:15

ergatiko_kentro_sigentrosiΣτο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης, βρίσκεται το επίκεντρο της απεργιακής κινητοποίησης της Τετάρτης για την Ξάνθη.

Μετά την συγκέντρωση που θα έχει προγραμματιστεί για τις 10 στο Εργατικό Κέντρο θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.. Στην κινητοποίηση που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αντιδράσεων όλων των κοινωνικών ομάδων που διαμαρτύρονται για το Πολυνομοσχέδιο και την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων που προκαλεί έχουν ανακοινώσει πως συμμετέχουν και αρκετές άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως η ΑΔΕΔΥ.

Μαζί και η ΟΕΒΕΞ

Στην κινητοποίηση των εργαζομένων συμπαρίσταται και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης που έχει εκδώσει και σχετική ανακοίνωση ότι τα μέλη της θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, αναφέροντας:

«Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε για ακόμη μία φορά ότι, η συνεργασία μας είναι δεδομένη καθώς η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης όπως πάντα συμπαρίσταται στους δίκαιους αγώνες, εργοδοτών και εργαζομένων, που στόχο  έχουν την υπεράσπιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας και της χώρας γενικότερα. Οι αγώνες όλων μας αποβλέπουν στην κοινωνική ισορροπία, την κοινωνική γαλήνη και συνοχή, που είναι παράγοντες θεμελιακοί για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία των πολιτών της που έχουν δικαίωμα στη δημιουργία ευνοϊκών όρων εργασίας και διαβίωσης. Θα είμαστε μαζί σας  στην  απεργιακή κινητοποίηση – συλλαλητήριο την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010 γιατί και εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι οι συλλογικές προσπάθειες φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα.»

Στην Απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας μετά την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΠΟΕΣΥ, στην οποία συμμετέχουν οι οικείες ενώσεις συντακτών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr