oikonomikos_gamos

Νυφική οικονομία

15 Δεκεμβρίου 201006:02

oikonomikos_gamosΠροτείνουμε στις μέλλουσες νύφες, αν θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα να:

     1. Αρχίσουν έγκαιρα την αναζήτηση για το κατάλληλο νυφικό καθώς οι περισσότερες παραγγελίες χρειάζονται πολλές μέρες για την ετοιμασία τους.

        2. Έχουν αποφασίσει εξ αρχής πόσα χρήματα διαθέτουν και σκοπεύουν να ξοδέψουν για το νυφικό τους.

        3. Μη μπαίνετε καν στη διαδικασία να δοκιμάζετε κάποια νυφικά που είναι πολύ πιο ακριβά από το όριο που έχετε βάλει γιατί είναι πολύ πιθανό να… παρασυρθείτε!!

        4. Επιλέξτε ένα νυφικό που να ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό στη σιλουέτα σας και να μη χρειάζεται πολλές μετατροπές .Ψάξτε λοιπόν για ένα νυφικό που θα είναι κοντά στο νούμερό σας ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε παραπάνω έξοδα για να το φέρετε στα μέτρα σας.

        5. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε άλλο φόρεμα για το γαμήλιο τραπέζι. Εξάλλου, στους πιο καλούς γάμους η νύφη προτιμά να φορέσει το νυφικό και στη γαμήλια δεξίωση. Άλλωστε μια φορά ντύνεστε νυφούλα, πρέπει να το ευχαριστηθείτε!!!

        6. Όταν επιλέξετε τα γαμήλια γοβάκια σας, φροντίστε να είναι από τέτοιο υλικό (π.χ. δέρμα) ώστε να μπορείτε μετά να τα βάψετε σε ένα άλλο πιο σκούρο χρώμα για να τα ξαναβάλετε και μετά το γάμο σας. Δεν είναι κρίμα να δώσετε τόσα λεφτά για τα παπούτσια του γάμου σας και μετά να μην μπορείτε να τα ξαναφορέσετε;

        7. Καλό είναι και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα επιλέξετε (κοσμήματα, μπιζού) να μπορείτε να τα ξαναφορέσετε και μετά το γάμο σας σε μια άλλη περίσταση.

http://www.gamos-guide.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr