XANTHI_XIONIA_NTAMAR

Χιόνια στην Ξάνθη. Μόνο με αλυσίδες στην ορεινή περιοχή.

13 Δεκεμβρίου 201002:09

XANTHI_XIONIA_NTAMARΧιονοπτώσεις παρατηρούνται από τα ξημερώματα στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, ενώ στην πόλη χιόνισε περίπου για μισή ώρα το πρωί γύρω γύρω στις 10.

Ήδη το προσωπικό και τα μηχανήματα της Νομαρχίας Ξάνθης όπως εκχιονιστικά και αλατιέρες βρίσκονται στην ορεινή ζώνη, κυρίως στην περιοχή του Εχίνου και κρατούν ανοιχτό το οδικό δίκτυο. Το χιόνι βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο των 5 με 10 πόντους ύψους και δεν δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της Νομαρχίας Ξάνθης, νομ. Σύμβουλος Πάνος Ταρενίδης, όσοι κινούνται προς την ορεινή περιοχή της Ξάνθης χρειάζονται απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες, τόσο στο δίκτυο προς Σταυρούπολη-Δράμα όσο και προς την περιοχή Εχίνου-Θερμών. Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι, αναφέρουν ότι βρίσκονται σε επιφυλακή και παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων.

Κλειστά τα σχολεία στην ορεινή

Εξαιτίας του χιονιού και του παγετού παρέμειναν κλειστά όλα τα σχολεία της ορεινής περιοχής με απόφαση Νομάρχη. Για την Τρίτη η απόφαση αναμένεται ότι θα ληφθεί το πρωί.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr