omilos_koinvikou

Εκδήλωση του Ομίλου Κοινωνικού Προβληματισμού για αθλητές

5 Δεκεμβρίου 201021:15

omilos_koinvikouΠερισσότεροι από 70 αθλητές διαφόρων ηλικιών, καθώς και αρκετοί από τους γονείς τους, παρακολούθησαν την εκδήλωση, με θέμα «Οι πολεμικές τέχνες και οι ρίζες τους», που συνδιοργάνωσαν ο Όμιλος Κοινωνικού Προβληματισμού Ξάνθης και το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, στις 20:00, στις εγκαταστάσεις τού ανωτέρω γυμναστηρίου, στην συμβολή των οδών Πλάτωνος και Ηφαίστου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο διακεκριμένος Ξανθιώτης διδάσκαλος πολεμικών τεχνών, κ. Θεόδωρος Σαρηγιαννίδης, ενώ προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο καθηγητής ξένων γλωσσών και συγγραφέας, κ. Αθανάσιος Τσακνάκης. Στην επιτυχή αυτή συγκέντρωση, η οποία γρήγορα έλαβε την μορφή ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος διαλόγου, συζητήθηκαν η πανάρχαια σχέση τού Ελληνικού Πολιτισμού με τον Αθλητισμό, η γέννηση και η αναβίωση τού Παγκρατίου Αθλήματος, η Ηθική τού Έλληνα Αθλητή, σύγχρονοι προβληματισμοί τής Νεολαίας, καθώς και διάφορα γεγονότα από την Ιστορία τής Πατρίδας μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την ενεργό παρουσία τους οι εξέχοντες ζαχαροπλάστες τής Ξάνθης, κ. Στυλιανός Αρσενίου (ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο»), χορηγός τής σχεδιαζόμενης εκπαιδευτικής εκδρομής των αθλητών στην Αρχαία Ολυμπία, και κ. Αντώνιος Βλάχος (ζαχαροπλαστείο «Antoni»), χορηγός των γλυκισμάτων που άφθονα προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr