DAFNONAS_PLATEIA

Άτυπη συνάντηση εκλεγμένων της Σταυρούπολης

5 Δεκεμβρίου 201001:05

DAFNONAS_PLATEIAΆτυπη συνάντηση πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Δαφνώνα όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων του πρώην Δήμου Σταυρούπολης από όλες τις παρατάξεις του νέου Δήμου Ξάνθης.

 

Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση των νέων Προέδρων και των Συμβούλων που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές, ανήκει στην τοπική κοινότητα Δαφνώνα  και σκοπός της συνάντηση ήταν να υπάρξει συντονισμός δράσης όλων των αιρετών  της περιοχής , ανεξαρτήτως του συνδυασμού που ανήκουν.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, τέθηκαν υπόψην όλων τα επιμέρους προβλήματα κάθε οικισμού και παράλληλα επιχειρήθηκε σύγκλιση των απόψεων σε κεντρικά έργα- πυλώνες που μπορούν να επηρεάσουν την αναπτυξιακή πορεία όλων των οικισμών, ώστε να αποτελέσουν κοινό στόχο για την επόμενη τετραετία.

 

Οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση και το κλίμα που επικράτησε ενώ δεν αποκλείεται αυτή να επαναληφθεί σύντομα προκειμένου να καταλήξουν σε πιο εξειδικευμένη στόχευση, την οποία θα προωθήσουν στο πλαίσιο του νέου Δήμου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr