skoupidia_triti_2

Αναστολή απεργίας στους ΟΤΑ. Ευτυχώς γιατί …

23 Νοεμβρίου 201022:09

skoupidia_triti_2Σε αναστολή της απεργιακής τους κινητοποίησης προχώρησαν τελικά οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ οι οποίοι ικανοποιήθηκαν μερικώς από τη συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργος και στη Γενική τους Συνέλευση αποφάσισαν να μην προκηρύξουν νέες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων ξεκίνησε ήδη και αναμένεται μέσα σε 2 με 3 μέρες να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην πόλη της Ξάνθης. Γεγονός είναι πάντως ότι η κατάσταση στην πόλη τις τελευταίες μέρες είχε γίνει αφόρητη εξαιτίας της αναισθησίας επαγγελματιών και κατοίκων που συνέχιζαν μέχρι και την Τρίτη να πετάνε τα σκουπίδια τους στα βουνά που είχαν δημιουργηθεί πλέον και στις γειτονιές. Άλλωστε η μαρτυρία του φωτογραφικού φακού του XanthiPress.gr το μεσημέρι της Τρίτης είναι αποκαλυπτική.

Η βροχή που έπεσε στην πόλη μετά το μεσημέρι , επιδείνωσε τους κινδύνους που υπάρχουν για τη δημόσια υγεία, όπως γίνεται αντιληπτό. Η αναστολή της απεργίας έβγαλε και πάλι τα απορριμματοφόρα στους δρόμους, αλλά η αδιαφορία αρκετών άφησε τα σημάδια της στην πόλη καθώς, παρά τις εκκλήσεις, δεν υπήρξε η παραμικρή σύνεση, ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες του κέντρου.

skoupidia_triti_1

skoupidia_triti_3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr