ntolios

Επιμόρφωση για τους νεοεκλεγέντες αιρετούς

18 Νοεμβρίου 201016:50

ntoliosΑμέσως μετά την εκλογή τους τα νέα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα επιμρφωθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης η πρώτη Διημερίδα Επιμόρφωσης Δημάρχων- Περιφερειαρχών και Αντιπεριφερειαρχών.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Γεώργιος Ντόλιος θα μεταβεί μαζί με ομάδα συνεργατών του Υπουργείου στην Κρήτη προκειμένω να ενημερώσει τους αιρετούς των νέων Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών σχετικά με τα αναγκαία βήματα για την επιτυχή μετάβαση στον «Καλλικράτη».

Ειδικότερα, στις συνεδριάσεις του διημέρου θα παρουσιαστεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης για την μετάβαση στον «Καλλικράτη»,  θα δοθεί ο «Οδικός χάρτης Τριμήνου» που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον συντονισμό των ενεργειών  καθώς και το Χρονοδιάγραμμα των Κρίσιμων Ενεργειών έως την 10η / 1/ 2011.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr