412_GSNX

Παρέμβαση Νομάρχη για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο

18 Νοεμβρίου 201011:47

412_GSNX

Παρέμβαση στο ζήτημα της πιθανότητας να διακοπεί η λειτουργία του 412 και του 429 Στρατιωτικών Νοσοκομείων Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, αντίστοιχα, κάνει ο Νομάρχης  Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην ανακοίνωση του, που είναι ιδιαίτερα επικριτική, αναφέρει:

 «Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… άρχισαν τα χτυπήματα στην Περιφέρεια. Δεν μας προκαλεί πλέον έκπληξη η πρακτική της ασυνέπειας. Μέχρι προχθές υπόσχονταν ανάπτυξη, δομές, υποδομές, τα πάντα.

Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, δύο σημαντικές υποδομές, που με τόσο κόπο και διεκδικήσεις, των τοπικών κοινωνιών, δημιουργήθηκαν, κλείνουν. Δυστυχώς πάμε πίσω… Χάνουμε απ’ αυτά που έχουμε.

Τώρα πια οι εκλογές τελείωσαν. Η κοινωνία της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας πληρώνει, ενώ υπάρχουν άλλες πολιτικές.

Τους καλούμε να μην κλείσουν τα δύο Νοσοκομεία. Όλα δεν μετριώνται λογιστικά. Κάθε πράξη έχει όνομα και χρόνο τέλεσης…». καταλήγει η Νομάρχης Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr