polytexneio_poreia_1

Η πορεία για το Πολυτεχνείο στην Ξάνθη. Φωτορεπορτάζ

17 Νοεμβρίου 201022:01

polytexneio_poreia_1Με την πορεία που πραγματοποιήθηκε μετά τις 7 το απόγευμα με αφετηρία την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμού της 37ης επετείου των γεγονότων του Πολυτεχνείου στην Ξάνθη.

Στην πορεία που συμμετείχαν φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενοι, όμως πιο μαζική ήταν η παρουσία φοιτητών και νέων από τις περισσότερες παρατάξεις που είχαν τα δικά τους πανό με μηνύματα για την ημέρα.

Βασικό σύνθημα των εκδηλώσεων ήταν πως «Το Πολυτεχνείο ζει» ενώ στο σύνολό της η πορεία χαρακτηρίστηκε από ικανοποιητική συμμετοχή. Κυριάρχησαν συνθήματα που συνδέονται άμεσα με την οικονομική κατάσταση της χώρας και το ΔΝΤ, καθώς η πορεία για το πολυτεχνείο αποτέλεσε μια αφορμή να εκφραστεί η λαϊκή αντίδραση στα σκληρότερα μέτρα που κυοφορούνται σε βάρος των χαμηλότερων στρωμάτων

Λίγο νωρίτερα το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία πραγματοποιήθηκε η ξεχωριστή εκδήλωση των παρατάξεων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

polytexneio_poreia_2

polytexneio_poreia_3

polytexneio_poreia_4

polytexneio_poreia_5

polytexneio_poreia_kke

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr