nostima_koufeta

Νόστιμα Κουφέτα

11 Νοεμβρίου 201009:58

nostima_koufetaΕπιλέξτε αυτά που πραγματικά θεωρείτε ότι είναι τα καταλληλότερα για τον γάμο σας ώστε να αποτελέσουν την πιο γλυκιά κατάληξη της γαμήλιας τελετής!

Σύμφωνα με την παράδοση ο αριθμός των κουφέτων που περιέχει μια μπομπονιέρα πρέπει να είναι μονός. Το εννιά είναι το πιο συνηθισμένο νούμερο αλλά μπορείτε να βάλετε λιγότερα αν η μπομπονιέρα είναι μικροσκοπική και δεν επιτρέπει να χωρέσουν πολλά κουφέτα.

        Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των κουφέτων καθώς αυτά πρέπει να είναι φρέσκα και εύγευστα.

        Ελέγξτε πόσο λεπτή είναι η επίστρωση ζάχαρης, που καλύπτει τον πυρήνα του κουφέτου. Το κουφέτο πρέπει να «σπάει» εύκολα, να είναι τραγανό και να αναδεικνύεται η γεύση του. Επιπλέον, όσο πιο πολύ ζάχαρη περιέχει ένα κουφέτο τόσο πιο βαρύ είναι. Αν η επίστρωση ζάχαρης είναι λεπτή αγοράζετε πιο πολλά κουφέτα ανά κιλό. Οπότε σας συμφέρει.

Γεύσεις
Εκτός από την κλασική ζαχαρένια γεύση με διακριτικό άρωμα βανίλιας, υπάρχουν φρουτένιες γεύσεις όπως φράουλα, πορτοκάλι, κεράσι. Υπέροχες είναι και οι γεύσεις με γέμιση σοκολάτας, καραμέλας ή πραλίνας.

Χρώμα
Συνήθως είναι λευκό χωρίς να αποκλείεται σαν επιλογή το απαλό ροζ ή γαλάζιο. Αν ο γάμος σας έχει νεανικό ύφος μπορείτε να επιλέξετε και πιο έντονα χρώματα.

Γέμιση
Συνήθως περιέχουν αμύγδαλο. Άλλες επιλογές που έχετε είναι φουντούκι ή και σοκολάτα. Υπάρχει και εκδοχή με γέμιση αμύγδαλου επικαλυμμένου με σοκολάτα!

Σχήμα
Μπορεί να είναι στρογγυλό, οβάλ ή καρδιά για τους πιο ρομαντικούς.

http://www.gamos-guide.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr