pavlidis20nomarxis

Δήλωση Παυλίδη για την επόμενη Κυριακή

9 Νοεμβρίου 201019:42

pavlidis20nomarxisΝέα δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη διανεμήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης ενόψει της δεύτερης Κυριακής των Περιφερειακών Εκλογών. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ευχαριστούμε θερμά  όλους  του πολίτες,  που στήριξαν την «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»  τον συνδυασμό της νίκης  όλων των πολιτών.  Πέτυχαν μια σημαντική νίκη  απέναντι στα συστήματα εξουσίας,  στους μηχανισμούς  ελέγχου της ψήφου. Είναι η νίκη της ελεύθερης αυτοδιοίκησης, για μια περιφέρεια ελεύθερη από εξαρτήσεις, αθηναϊκές κηδεμονίες και υποκατάστατα κρατικής διοίκησης. Είναι νίκη της δημοκρατίας  και όλων των δυνάμεων της κοινωνίας, που αντιτάσσονται στις ξενόφερτες πολιτικές των δανειστών, της κυβέρνησης και του μνημονίου, που μας οδηγούν στη φτώχια, στη στέρηση, στην ανεργία και σε χειρότερη ποιότητα ζωής.

Το μέλλον είναι στα χέρια του καθενός μας και ας μην αφεθεί στα συμφέροντα και τους μηχανισμούς.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να στείλουν μήνυμα απαίτησης προς την κυβέρνηση  και τους μηχανισμούς αντίστασης σε νέα μέτρα για μια καλλίτερη  ζωή και να επιλέξουν τον συνδυασμό μας για μια ισχυρή αναπτυξιακή πορεία  διαφορετική από τη διαχείριση  και τις εξαρτήσεις του χθες.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr