poulios_stylianidis_mazi

Ξεκινά η μάχη του δεύτερου γύρου στο Δήμο Ξάνθης. Μηνύματα των υποψηφίων

8 Νοεμβρίου 201018:33

poulios_stylianidis_maziΓραπτές ήταν οι δηλώσεις των δύο μονομάχων της δεύτερης Κυριακής στο Δήμο Ξάνθης. Ο συνδυασμός της δημοτικής αρχής κάνει λόγο για εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντί του και καλεί τους δημότες επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου. Η παράταξη του Χρήστου Πούλιου, από την άλλη, αφού επισημαίνει ότι για πρώτη φορά ο Δήμος Ξάνθης θα κριθεί στο δεύτερο Γύρο, καλεί το κοινό να ψηφίσει την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ και να καταδικάσει το συνδυασμό  «του  κυρίου Στυλιανίδη και του κυρίου Τσέπελη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ

«Ο λαός της Ξάνθης και της Σταυρούπολης απέδειξε ότι δεν δέχεται εκβιαστικά διλήμματα.  Ο λαός της Ξάνθης και της Σταυρούπολης ψήφισε σιγουριά, νοικοκυροσύνη,  ανάπτυξη και δημιουργία.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη τους που είναι η αναγνώριση του έργου μας αλλά και η νέα εντολή για μια τετραετία πιο δημιουργική, πιο αποτελεσματική για τον πολίτη.

Καλούμε όλους τους Ξανθιώτες την Κυριακή να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους και την εντολή για μια Ξάνθη ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, για μια Σταυρούπολη ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Η παράταξη του Χρήστου Πούλιου αναφέρει:

«Οι Πολίτες για την Αλλαγή έδωσαν την πρώτη μεγάλη τους μάχη απέναντι στην Δημοτική αρχή του κατεστημένου και της αδιαφάνειας. Για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια η νέα Δημοτική Αρχή θα εκλεγεί σε δεύτερο γύρο.

Σε αυτή τη μετωπική σύγκρουση εμείς οι Πολίτες για την Αλλαγή οδεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με βάση τις αρχές μας και τις θέσεις μας,  όπως τις έχουμε δημόσια καταθέσει. Βάζουμε απέναντι το κατεστημένο, την αδιαφάνεια και τους παλαιοκομματικούς προσωπικούς μηχανισμούς.

Καλούμε τους πολίτες της Ξάνθης που πλειοψηφικά απέρριψαν την δημοτική αρχή, τους πολίτες που για πολιτικούς ή προσωπικούς λόγους δεν προσήλθαν στην κάλπη αλλά και αυτούς που οδηγήθηκαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο τον συνδυασμό του κυρίου Στυλιανίδη και του κυρίου Τσέπελη, χωρίς να πιστεύουν ότι αξίζει στον τόπο μας μια τέτοια δημοτική αρχή,  να δώσουν την τελική μάχη μαζί μας. Γιατί η Ξάνθη δεν αντέχει άλλα τέσσερα χρόνια.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr