giannakidis aris

Δήλωση Γιαννακίδη για το αποτέλεσμα

8 Νοεμβρίου 201012:58

giannakidis_arisΣε δήλωση για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών προχώρησε νωρίς το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης, μετά το Γιώργο Παυλίδη, ο οποίος είχε μιλήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στη δήλωσή του αναφέρει:

 «Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών είναι μια νίκη της δημοκρατίας, μια νίκη της περιφερειακής σκέψης, της περιφερειακής ανάπτυξης.

Η ευρύτερη προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία που καταγράφεται στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σηματοδοτεί μια νέα μέρα για την περιοχή.
Οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ξέφυγαν από τα ψευτοδιλλήματα και στήριξαν τη νέα πρόταση. Τα ποσοστά που καταγράφτηκαν σηματοδοτούν τη νίκη της Κοινωνικής Συμμαχίας την επόμενη Κυριακή.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους πολίτες που μας στήριξαν υπό δυσμενείς συνθήκες. Καλώ όλους τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να διαμορφώσουν με τη ψήφο τους την επόμενη ημέρα για την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε με μια κατεύθυνση όχι συντηρητική αλλά βαθιά προοδευτική και ανανεωτική.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr