Ηρεμία στα Εκλογικά Κέντρα. Θρίλερ στο Δήμο Ξάνθης

7 Νοεμβρίου 201023:58

eklogiko_dimarxou_brady_eklogonΗσυχία επικρατεί στα περισσότερα εκλογικά κέντρα στην πόλη της Ξάνθης. Αφενός μεν η Περιφέρεια οδηγείται σε δεύτερη Κυριακή με εικόνα που χαρακτηρίζεται μικτή. Στο Δήμο που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκτυλισσεται ένα θρίλερ που δύσκολα θα ξεκαθαρίσει μέχρι το πρωί, γύρω από  την κατάληψη ή μη του 50% από τα συνδυασμό της δημοτικής αρχής.

Το ποσοστό για το συνδυασμό του Μ. Στυλιανίδη βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα στο 49 και το 50%, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία στο επιτελείο του Δημάρχου. Καμία επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει ενώ μέσω των εκλογικών αντιπροσώπων γίνεται προσπάθεια να εκτιμηθεί η γενική εικόνα με ακρίβεια.

Στο εκλογικό Κέντρο του Δημάρχου (φωτογραφίες), υπάρχει αρκετός κόσμος, αλλά το κλίμα παραμένει ήσυχο μέχρις ώτου ξεκαθαρίσει η κατάσταση για την περίπτωση δεύτερης Κυριακής. Αντίστοιχα το επιτελείο του Χρήστου Πούλιου εδρεύει στο στρατηγείο που έχει στηθεί στα γραφεία του συνδυασμού και παρακολουθεί την κατάσταση αναμένοντας το τελικό αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται πάντως η μάχη να κριθεί ακόμη και μέσα στο 50,1% ή στο 49,9 % για μικρό αριθμό ψήφων.

Από μία έδρα οι 3 μικρότεροι συνδυασμοί
Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται οι μικρότεροι συνδυασμοί που δεν διαθέτουν δίκτυο αντιπροσώπων και αναμένουν την επίσημη ροή των αποτελεσμάτων. Δεδομένο είναι ότι οι συνδυασμοί Ανταμπούφη, Αχμέτογλου, Κολλάρου εκλέγονται με αυτή τη σειρά και καταλαμβάνουν όλοι από μία έδρα στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr