ekloges_2010_xanhtipress_aithousa_typou

Η εικόνα των εκλογών στην Ξάνθη. Θρίλερ στο Δήμο (ώρα 3.00)

7 Νοεμβρίου 201021:07

ekloges_2010_xanhtipress_aithousa_typouΑναμενόμενη σε μεγάλο βαθμό είναι η εικόνα που αναμορφώθηκε στο Νομό Ξάνθης με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής. (ώρα 3.00)

Στην πόλη της Ξάνθης ο Μιχάλης Στυλιανίδης βρίσκεται οριακά κάτω από το όριο του 50% για την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή ενώ το ποσοστό του Χρήστου Πούλιου κυμαίνεται κοντά στο 37%, με μικρές αποκλίσεις.

Ο ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός κινείται στα ίδια ή χαμηλότερα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών, ο συνδυασμός του Νίκου Ανταμπούφη διατηρεί τις δυνάμεις του (παρά την απώλεια του Αλή Ογλου Ειγήτ) ενώ αύξηση παρουσιάζει και ο Γιώργος Κολλάρος. Οι τρεις μικρότεροι συνδυασμοί  παίρνουν οριστικά απο μία έδρα.

Περιφέρεια

Στις εκλογές της Περιφέρειας ο Γιώργος Παυλίδης κερδίζει με  διαφορά την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ενώ το προβάδισμα στο σύνολο της Περιφέρειας θα είναι οριακό για όποιον το έχει.

Δήμαρχοι οι δύο συγκάτοικοι
Άνετη είναι, φυσικά, η επικράτηση του Βασίλη Τσολακίδη στο Δήμο Αβδήρων με ποσοστο που φτάνει το 70%, όπως επίσης και του Στέλιου Χατζηευαγγέλου (με τον οποίο διαμένουν στην ίδια οικοδομή) στο Δήμο Τοπείρου, με ποσοστό που είναι αυτή τη στιγμή στο 55% και αναμενεται να φτάσει το 60%, στην πορεία της νύχτας. Άγνωστα τα πράγματα στο Δήμο Μύκης, όπου όλα θα ξεκαθαρίσουν στη δεύτερη Κυριακή .

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr