titlos_stylianidis_poulios

Αισιόδοξοι Μ. Στυλιανίδης και Χ. Πούλιος , ψήφισαν το πρωί

7 Νοεμβρίου 201012:34

titlos_stylianidis_pouliosΣτο 5ο Δημοτικό Σχολείο ψήφισαν με διαφορά μισής ώρα ο Μιχάλης Στυλιανίδης και ο Χρήστος Πούλιος. Οι δύο μονομάχοι για το δημαρχιακό θώκο της Ξάνθης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος εξέφρασαν, ο καθένας από την δική του σκοπιά, τη βεβαιότητά του για νίκη στις εκλογές.

Ο Μιχάλης Στυλιανίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη Σταυρούπολης – Πρότυπο Δημιουργίας» δήλωσε λίγο μετά τις 11, όταν και ψήφισε: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει την καλύτερη επιλογή για να έχει τις καλύτερες απαιτήσεις. Η καλή μέρα δεν δικαιολογεί την αποχή και η προσέλευση είναι καλή . Ο κόσμος θα έρθει να ψηφίσει και αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει να εμπιστεύεται εμένα και τους συνεργάτες μου. Ας μου επιτραπεί να πω ότι η αίσθησή μου είναι πως οι εκλογές θα τελειώσουν σήμερα και δεν θα έχουμε δεύτερη Κυριακή.» εκτίμησε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Χ. Πούλιος: «Από αύριο μας περιμένει πολύ δουλειά.»
Ο Χρήστος Πούλιος στις δηλώσεις ανέφερε δύο φορές ότι την επομένη των εκλογών περιμένει τον ίδιο και τους συνεργάτες του πολύ δουλειά. «Είναι  μια μέρα όμορφη αλλά και μια μέρα κρίσιμη, ίσως η κρισιμότερη μέρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών. Καλούνται οι πολίτες να επιλέξουν ποιοι άνθρωποι θα έχουν τις τύχες αυτού του τόπου για τα επόμενα 3,5  χρόνια σε συνθήκες «Καλλικράτη», σε συνθήκες μεταρρυθμίσεων, σε συνθήκες που απαιτούν ανθρώπους με όραμα, με πάθος για δουλειά και για άδολη προσφορά. Οι εκλογές διεξάγονται ομαλά, πλην ελαχίστων κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες, που είναι συνήθη στον τόπο μας αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα συνεχίσουμε να τα ανεχόμαστε

Το μήνυμα της σημερινής μέρας είναι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και από αύριο μας περιμένει πολύ δουλειά.» ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Αλλαγή» Χρήστος Πούλιος.

Στο ίδιο σχολικό συγκρότημα ψήφισε λίγη ώρα μετά το Μ. Στυλιανίδη και πριν το Χρήστο Πούλιο, ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Σγουρίδης. Απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο και αρκέστηκε απλώς να πει λακωνικά ότι «Καλό είναι  να δουλέψουμε όλοι και να αφήσουμε τα υπόλοιπα» και αναχώρησε για γεωργικές εργασίες στο κτήμα του.

stylianidis_eklogiko_2

poulios_eklogiko_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr