stylianidis_kimmeria

Στα Κιμμέρια η τελευταία ομιλία του Μ. Στυλιανίδη

5 Νοεμβρίου 201021:53

stylianidis_kimmeriaΣτα Κιμμέρια, με την τελευταία του ομιλία, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Δήμαρχος Ξάνθης και εκ νέου υποψήφιος, Μιχάλης Στυλιανίδης.Αφού ευχαρίστησε τους κάτοικους του περιφερειακού οικισμού αναφέρθηκε στο έργο της τελευταίας περιόδου, το οποίο συνόψισε ως εξής:

«–Κατασκευή δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων & όμβριων στο ανατολικό τμήμα του οικισμού Κιμμερίων

–Κατασκευή δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης ακαθάρτων στο δυτικό τμήμα του οικισμού Κιμμερίων

–Κατασκευή εγκαταστάσεων ύδρευσης (δύο δεξαμενών) για την αναβάθμιση του οικισμού Κιμμερίων

–Κατασκευή δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης στα Κιμμέρια

–Υδροδότηση με ανόρυξη τριών υδρευτικών γεωτρήσεων

–Κατασκευή εξωτερικών δικτύων ύδρευσης

–Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης από αμίαντο πηγών Κιμμερίων

–Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων

–Κατασκευή οχετού στο συνοικισμό Εράνου Κιμμερίων

–Κατασκευή τεχνικών έργων σε δρόμους στα Άσκυρα, Υδροχώρι, Πελεκητό

–Διάνοιξη – διαμόρφωση δρόμων στον ορεινό όγκο των Κιμμερίων

–Διανοίξεις, τσιμεντοστρώσεις, τεχνικά έργα και ασφαλτοστρώσεις δρόμων στον οικισμό Κιμμερίων, αλλά και στην πεδινή και ορεινή περιοχή.

–Διαμορφώσεις αγροτικών δρόμων στα Κιμμέρια

–Κατασκευή παιδική χαράς και αθλοπαιδιών στα Κιμμέρια

–Δημιουργία ΚΕΠ στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κιμμερίων

–Συντήρηση 1ου και 2ου Νηπιαγωγείων και Δημοτικού Σχολείου

–Κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο Κιμμερίων

–Προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων ονομασία – αρίθμησης των οδών

–Δημιουργία πάρκου (λαχανόκηποι) για τη δημιουργική απασχόληση μελών του ΚΑΠΗ

–Διαμορφώσαμε τους χώρους για τις γιορτές που πραγματοποιείται (Μαγιά) και με την δική σας προσφορά εργασίας και ήδη ξεκινήσαμε την ασφαλτόστρωση προς τον οικισμό Έρανο.

–Επεκτάσεις των δικτύων ηλεκτροδότησης και ηλεκτροφωτισμού.»

Καταφέρθηκε εναντίον της παράταξης του Χρήστου Πούλιου για το ζήτημα των εγγυήσεων της ΔΕΥΑΞ, κάνοντας αρνητικό σχόλιο για τον Τοπ Ισμέτ και, θετικό για τον Χουσεΐν Μπαντάκ.:

«Δεν ήταν στις προθέσεις ν’ αναφερθώ στην στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά μετά από όσα ακούστηκαν τις μέρες αυτές είμαι υποχρεωμένος να καυτηριάσω την αρνητική ψήφο του κ. Πούλιου και των συμβούλων της παράταξής του, όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητείτο το θέμα των εγγυήσεων του Δήμου προς την ΔΕΥΑΞ, για την εκτέλεση των μεγάλων έργων της ύδρευσης, αποχέτευσης κ.λπ. για τα Κιμμέρια. Και δυστυχώς μεταξύ αυτών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος των Κιμμερίων ο κ. Τοπ Ισμέτ. Αν είναι, δυνατόν, θα αναρωτηθείτε, και όμως αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια.            Αντίθετα, θέλω να τονίσω την θετική στάση του κ. Μπαντάκ, ο οποίος υπερψήφισε το θέμα, τονίζοντας πως μπορεί να είναι στην αντιπολίτευση, για τα Κιμμέρια και τα έργα που γίνονται σ’ αυτά, η ψήφος του είναι θετική και συμπορεύεται με τη δική μας πρόταση και θέση.»

Εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο συνδυασμός του θα είναι ο νικητής των εκλογών και παράλληλα επιτέθηκε για άλλη μια φορά στο συνδυασμό Πούλιου αναφερόμενος στις προσλήψεις:«Απορρίψτε, όμως, αυτούς που θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Αυτούς που θα σας πουν ούτε λίγο, ούτε πολύ πως έχουν το μαγικό ραβδί και θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Αυτούς που θα σας βρουν, ως δια μαγείας δουλειά, ενώ οι ίδιοι απαγορεύουν δια νόμου τις προσλήψεις, και δεν αφήνουν τους Δήμους να κάνουν προσλήψεις, ούτε εποχικού προσωπικού, αυτούς που σαμποτάρουν τις προσπάθειες μας για να απασχοληθούν στο Δήμο άτομα από τα Κιμμέρια που έχουν ανάγκη επιβίωσης.»

Ζήτησε από τους κατοίκους να υπερψηφίσουν τους υποψήφιους που προέρχονται από τα Κιμμέρια και, κλείνοντας την ομιλία του, ανέπτυξε το πρόγραμμά του για την επόμενη τετραετία στον οικισμό των Κιμμερίων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr