XATZIEVAGGELOU_EVLALO_1

Με ομιλία στο Εύλαλο ολοκλήρωσε την εκστρατεία ο Χατζηευαγγέλου

5 Νοεμβρίου 201021:43

XATZIEVAGGELOU_EVLALO_1Με την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Εύλαλο, ο Δήμαρχος Τοπερίου και εκ νέου υποψήφιος Στέλιος Χατζηευαγγέλου ολοκλήρωσε την εκστρατεία του.

Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε και πάλι από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που σύμφωνα με τους επιτελείς ξεπέρασε και αυτή των εγκαινίων . Παρόντες και οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης και Τ. Μάντατζη καθώς και αρκετά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ με πρώτο το Γραμματέα της ΝΕ Αχιλλέα Τσαρτσάρα.

 

Στην ομιλία του ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει και στον προγραμματισμό που υπάρχει, καθώς επίσης και στο γεγονός ότι μέχρι σήμερα υπάρχει αρμονική συνύπαρξη του χριστιανικού και του μεινοτικού στοιχείου στο Δήμο. Παράλληλα, δεν παρέλλειψε για άλλη μια φορά να καταφερθεί εναντίον των αντιπάλων του αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Μηδενιστές, ανίδεοι και επικίνδυνοι για τον τόπο μας, που τον ανακάλυψαν για λίγες μέρες τώρα προεκλογικά. Τον είχαν τελείως εγκαταλείψει αφού ήταν μόνιμα απόντες από κάθε κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική εκδήλωση και δραστηριότητα. Στείρα αρνητικοί και μόνιμα απόντες από κάθε έργο και κάθε δημιουργική προσπάθεια της δημοτικής αρχής, το μόνο που ήξεραν ήταν ή να απουσιάζουν ή να ψηφίζουν «ΟΧΙ» χωρίς αιτιολογία και χωρίς καμία πρόταση ποτέ και για κανένα έργο, ή οικισμό, ή πρόβλημα, ή προϋπολογισμό, ή τεχνικό πρόγραμμα.
Λιποτάκτες της τελευταίας ώρας και αρουραίοι της πολιτικής, χωρίς άποψη, χωρίς καμία διαφωνία, καιροσκόποι και τυχοδιώκτες.
Και τέλος, άσχετοι με την περιοχή, υποψήφιοι με μεταδημοτεύσεις της τελευταίας στιγμής που δεν μπορούν να ψηφίσουν ούτε τον εαυτό τους. Αρπακτικά που νομίζουν ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και να θησαυρίσουν σε βάρος της περιοχής μας.»

Μίλησε με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, σημειώνοντας ότι αποτελείται, σύμφωνα με τον ίδιο, από :

«- Τυφλοπόντικες απ’ το Τύμπανο.
– Τυχάρπαστοι και καιροσκόποι απ’ το Όλβιο.
– Εξαφανισμένοι για μια τετραετία σύμβουλοι της αντιπολίτευσης απ’ την Κοσμητή.
– Αριστερές που αγάπησαν την ακροδεξιά και Ξεπουλημένοι εργατοπατέρες των καπνεργοστασίων απ’ τους Τοξότες.
– Τα συνεταιράκια απ’ την Κομοτηνή που ονειρεύονται αυθαίρετο πλουτισμό και στο Δήμο μας.
– Λιποτάκτες και άνανδροι της τελευταίας στιγμής απ’ τον Άγιο Αθανάσιο.
– Τραμπούκοι Γαϊτάνηδες που χτυπούν πισώπλατα απ’ τα Μάγγανα.
– Και ο απόγονος του Μπαϊτάρ, που ρήμαξε τη Μειονότητα!»

‘Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την συμπαράταξη, την υποστήριξη, για τα εγκάρδια αισθήματά σας.
Στα δύο επόμενα 24ωρα ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!
για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το βράδυ στις 7 του Νοέμβρη το θρίαμβο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ! Κάντε τους να το χωνέψουν μια ώρα αρχύτερα ότι ο Δήμος Τοπείρου, ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ! Γεια σας και με την ΝΙΚΗ!»

XATZIEVAGGELOU_EVLALO_SOKRATIS

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr