ANTAMPOUFIS_NIKOS_KALI

Κάλεσμα Ανταμπούφη για συμμετοχή και όχι Αποχή

3 Νοεμβρίου 201023:47

ANTAMPOUFIS_NIKOS_KALIΝα προσέλθουν στις κάλπες προτρέπει τους πολίτες ο συνδυσμός «Πολίτες για την Ξάνθη» του Νίκου Ανταμπούφη . Με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές αναφέρει ότι η αποχή δεν θα τιμωρήσει όσους βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής αλλά όσους, ουσιαστικά, επιχειρούν να ανατρέψουν τις τρέχουσες καταστάσεις και αντιλήψεις.

Πιο αναλυτικά η δημοτική κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ αναφέρει:

Οι εκλογές της Κυριακής 7 Νοεμβρίου είναι σημαντικές για τη χώρα μας και την τοπική αυτοδιοίκηση. Διεξάγονται μέσα σε ένα πλαίσιο που καθορίζεται από την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης και την πολιτική πραγματικότητα του μνημονίου. Ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας νιώθει θυμωμένο και απογοητευμένο από τις κυρίαρχες πολιτικές πρακτικές και εγκλωβισμένο σε ένα εκλογικό αδιέξοδο. Σε πολλούς προβάλλει η αποχή από τις εκλογές ως η κατάλληλη στάση διαμαρτυρίας απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση η οποία έχει τοποθετήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στη θέση του θύματος.

Πολλοί συμπολίτες μας σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Εγκλωβισμένοι σε μια κουλτούρα «δικομματική» αδυνατούν να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις. Πολλοί συμπολίτες μας από τον πρώην Δήμο Σταυρούπολης θεωρούν την αποχή ως φυσική συνέχεια των αντιδράσεών τους απέναντι στις συνενώσεις του «Καλλικράτη». Πάρα πολλοί συμπολίτες μας απογοητευμένοι από την τωρινή κατάσταση στο Δήμο Ξάνθης επιλέγουν την αποχή από τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ» πιστεύουμε ότι η αποχή από αυτές τις εκλογές δεν τιμωρεί τους υπεύθυνους για την κατάσταση που βιώνουμε αλλά αντίθετα τους προφυλάσσει από τις δίκαιες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι σ’ αυτές τις εκλογές και να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε ότι εκπροσωπεί την άσχημη εικόνα του Δήμου Ξάνθης.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν στις εκλογές και να μετατρέψουν τη διαμαρτυρία τους σε θετική επιλογή. Τους καλούμε να επιλέξουν την εναλλακτική πρόταση της Δημοτικής μας Κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ» και να ενισχύσουν το συνδυασμό μας. Θεωρούμε ότι η ενίσχυση της Δημοτικής μας Κίνησης αποτελεί παράγοντα αλλαγής στο Δήμο Ξάνθης, ανεξάρτητα από το ποιος θα βρίσκεται στη Δημοτική Αρχή. Την πρώτη Κυριακή της 7 Νοεμβρίου επιλέγουμε τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου του νέου Δήμου Ξάνθης.  Εμείς λέμε ότι ο καιρός των διαφόρων σωτήρων του δήμου έχει παρέλθει και είναι η ώρα που οι πολίτες με τη μαζική συμμετοχή τους και τις επιλογές τους μπορούν να καταδικάσουν τις παλαιοκομματικές λογικές και να αναδείξουν νέες δυνάμεις με φόντο την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την ισχυροποίησή της.

Η Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ» παλεύει για ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμμετέχει με τρόπο έντιμο και θετικό στα θέματα του Δήμου Ξάνθης. Πιστεύουμε ότι είμαστε μέρος του μέλλοντος αυτού του Δήμου και ότι σήμερα αποτελούμε την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση στο νέο Δήμο Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr