Εγκαίνια για το συνδυασμό του Γ. Τσιτιρίδη στη Γενησέα

2 Νοεμβρίου 201007:20

tsitiridis_amfasΠαρουσία του βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού, του Δημάρχου Βιστωνίδας Νίκου Ζλάκτου, των πολιτευτών Γεωργίας Ανδρέου και Σταμάτη Σταματιάδη, του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη και αρκετών υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, της Σούλας Ιακωβίδου καθώς και του αρχικού επικεφαλής της παράταξης Σπύρου Χαλκίδη, πραγματοποιήθηκαν στη Γενησέα τα εγκαίνια του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση» για το Δήμο Αβδήρων.

Ο συνδυασμός που πέρασε από πολλά κύματα κατέρχεται στις εκλογές με υποψήφια τον Γ. Τσιτιρίδη, ο οποίος μίλησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού το βράδυ της Δευτέρας. Μετά το χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αλέξανδρος Κοντός , το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αβδήρων.

Στη σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι ο Καλλικράτης δημιουργεί ένα ισχυρότερο Δήμο απ΄ότι πριν, ζήτησε τερματισμό των ανέξοδων τοπικισμών και έκανε λόγο για όραμα, θέληση, γνώση και συνεργασία που υπάρχει . Οριοθέτησε τους στόχους του προγράμματός του σε κάθε τομέα ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει την καταδίκη του μνημονίου μέσα από την ψήφο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση»

tsitiridis_2

tsitiridis_1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr