Σε Μέλισσα, Μικροχώρι ο Σ. Χατζηευαγγέλου

1 Νοεμβρίου 201021:59

xatzieuaggelou_mikroxorijpgΣτη Μέλισσα βρέθηκε και μίλησε ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου Οι συγκεντρώσεις του υποψήφιου για τέταρτη φορά Δημάρχου, μαρτυρούν, σύμφωνα με τους ανθρώπους τους ότι «η γιορτή της νίκης ξεκίνησε.

Πιο συγκεκριμένα για τη συγκέντρωση της Μέλισσας αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο΄Τύπου.

“Ο Δήμαρχος Τοπείρου μίλησε στον οικισμό της Μέλισσας, σε μια μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων και αναφέρθηκε στο έργο της τετραετίας.
«Κάναμε πολλά έργα σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας και συγκεκριμένα στο χωριό σας όλοι γνωρίζετε τις εργασίες στο ΚΑΠΗ, στο Πολιτιστικό Κέντρο και στο ιατρείο σας, όπου εμείς δεν έχουμε την ευθύνη γιατί ανήκει στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Έχουμε όμως την υποχρέωση απέναντι στους δημότες μας, να κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους και να στεκόμαστε πάντα στο πλάι τους, γιατί στο επίκεντρο της πολιτικής μας όλα αυτά τα χρόνια είναι ο άνθρωπος».
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του οικισμού σας» είπε ο Δήμαρχος «ξέρω ότι είναι η υδροδότηση, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, για αυτό κι εμείς φροντίσαμε μέσα από το υστέρημά μας – χωρίς να επιβαρύνουμε περισσότερο φορολογικά τους δημότες μας – για την κατασκευή υδατοδεξαμενής 400 κυβικών, που εντός των ημερών παραδίδεται».
«Γυρνούν πανικόβλητοι στα χωριά και τάζουν τα πάντα. Έφτασε ο επικεφαλής τους να μιλάει χθες στο Εράσμιο και να τάζει ότι θα βάλει την τοπική ομάδα στην Α’ Εθνική. Χρειάζεται να το σχολιάσω; Γελούν και οι υποψήφιοί του μ’ αυτά που λέει».
Ποιοι είναι αυτοί, το γνωρίζετε. Αύριο θα ‘ρθουν στο χωριό σας. Ρωτήστε τους αν γνωρίζουν έστω κι ένα πρόβλημα του οικισμού και μην τους επιτρέπετε να μιλούν για όσα η Δημοτική Αρχή έχει κατοχυρώσει για τους δημότες, όπως τα ΚΑΠΗ μας, που έχουν υποδειγματική λειτουργία, όχι μόνο στο νομό, αλλά και σε επίπεδο Επικράτειας κι αυτό το γνωρίζουν οι συνδημότες μας της Τρίτης Ηλικίας, όπως ξέρουν πως ό,τι κάνουμε το κάνουμε από σεβασμό και αγάπη στους πατεράδες και τους παπούδες μας, ενώ αυτοί, 4 χρόνια δεν ψήφισαν ούτε ένα προϋπολογισμό των ΚΑΠΗ και ο σύμβουλός τους, ο Τσάκαλος, μέλος της Διοίκησής του, δεν πάτησε ούτε σε μια συνεδρίαση»!
«Η νίκη είναι σίγουρα δική μας. Τα μηνύματα διατρέχουν απ’ άκρη σ’ άκρη το Δήμο μας και στη βδομάδα που μας έμεινε, αγωνιστείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τους άλλους, απλώς αγνοήστε τους».

Στην Μέλισσα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε συγκινημένος με θερμά λόγια ψυχής στον σύμβουλό του Δημήτρη Καραγκιουλμέζη και τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στο δήμο και τους συνδημότες μας. Στην ομιλία του παρευρέθηκε επίσης ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας.

Eπίσκεψη στο Μικροχώρι

Μετά τη Μέλισσα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον οικισμό του Μικροχωρίου, όπου τον περίμεναν γυναίκες, νεολαίοι, παιδιά με λουλούδια, νταούλια και πυροτεχνήματα.
«Με συγκινείτε αφάνταστα» είπε ο Δήμαρχος, «δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Σήμερα στο Μικροχώρι ξεκίνησε η γιορτή της Νίκης. Απεγνωσμένα οι αντίπαλοί μας προσπαθούν, 20 μέρες πριν τις εκλογές, να σας πείσουν ότι νοιάζονται για τα προβλήματα της Μειονότητας. Έχουν το θράσος αυτοί που ακόμα και για τα Μειονοτικά νεκροταφεία πριν ένα μήνα ψήφισαν «ΟΧΙ», δείχνοντας ασέβεια και στους νεκρούς σας, να υποκρίνονται σήμερα ότι ενδιαφέρονται για τους μιναρέδες στα τζαμιά».
«Ρωτήστε τους, όπου τους βρείτε, προκαλέστε τους όπου τους συναντήσετε να σας πουν αν γνωρίζουν ποιο πρόβλημα υπάρχει με τα παλιά Τεμένη. Σήμερα οι προτάσεις μας για το πρόβλημα, που τις έχουμε συζητήσει μαζί σας εδώ, με τους συμβούλους σας και με τον Βουλευτή της περιοχής μας τον Μάντατζη Τσετίν, είναι στην Υπουργό κα Διαμαντοπούλου και μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα θα λυθεί με Νόμο».
«Τα όσα έχουμε κάνει στον οικισμό τα γνωρίζετε» είπε ο Δήμαρχος «και για ό,τι άλλο χρειάζεστε είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και για όποιο πρόβλημα του οικισμού, ξέρετε ότι εμείς δεν το αντιμετωπίζουμε από μακριά κι απ’ τα γραφεία μας, αλλά ερχόμαστε με τους συμβούλου μας και το συζητάμε και δρομολογούμε λύσεις στο χωριό μαζί σας».
«Εμείς, είμαστε άνθρωποι της αυτοδιοίκησης. Αφιερώσαμε τη νιότη μας και τη ζωή μας στην προσπάθεια να προχωρήσει και να προοδεύσει ο τόπος μας. Δεν είμαστε καιροσκόποι, δεν είμαστε τυχοδιώκτες. Έχουμε φιλότιμο και μπέσα, έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και κυρίως ξέρουμε ότι και αύριο θα είμαστε με την δική σας θέληση στο τιμόνι του Δήμου και θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να μην ντρεπόμαστε για τίποτα».
«Οι αντίπαλοί μας όταν έρχονται να σας συναντήσουν οφείλουν μόνο να απολογούνται για όλα όσα όφειλαν να κάνουν για σας και δεν έκαναν και κυρίως γιατί πάντοτε σας υποβαθμίζαν και σας θεωρούσαν πολίτες Β’ κατηγορίας. Γιατί δεν σας γνωρίζουν ούτε οι τζάμπα μάγκες «Γαϊτάνηδες», ούτε οι άφαντοι «Τσάκαλοι», ούτε οι λιποτάκτες «Κηλικιώτηδες». Και είμαι βέβαιος», είτε τελειώνοντας ο Δήμαρχος «ότι οι υποψήφιοι απ’ τη Μειονότητα, που είναι στο συνδυασμό τους, ντρέπονται να σας κοιτάξουν γιατί μέσα τους ξέρουν ότι πρόδωσαν την βούληση και την επιθυμία σας να είστε για μια ακόμη φορά στο πλευρό του Δημάρχου και των συνεργατών του, που μάτωσαν για ‘σας, που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματά σας και δεν σας πούλησαν ποτέ».
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας καλώ να αγωνιστείτε ακούραστα μια βδομάδα ακόμα, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την μεγάλη νίκη στις 7 του Νοέμβρη».” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

To φωτογραφικό υλικό έχε αναρτηθεί εδώ

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr