skoularikia

Ποια Κολιέ και Σκουλαρίκια ταιριάζουν με το Νυφικό

31 Οκτωβρίου 201017:43

skoularikiaΕάν το νυφικό σας είναι από μόνο του αρκετά λαμπερό, αν έχει πολλά κεντήματα και στρας, τότε σίγουρα είναι περιττό ένα κόσμημα στον λαιμό. Αυτό που σίγουρα χρειάζεστε είναι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια. Μην διστάσετε να είναι αρκετά φανταχτερά και μακριά, εάν το χτένισμα που έχετε επιλέξει είναι απλό (εάν π.χ. αφήσετε κάτω τα μαλλιά σας).

Εάν από την άλλη έχετε φτιάξει τα μαλλιά σας κότσο ή γενικά ένα χτένισμα που αφήνει ακάλυπτο το λαιμό σας, τότε τα κοντά σκουλαρίκια -τα οποία όμως δεν θα στερούνται λάμψης- είναι ίσως η καλύτερη λύση.

         Εάν το νυφικό σας είναι λιτό, τα κοσμήματα είναι απαραίτητα για να συμπληρώσουν την λάμψη του νυφικού. Όμως πρέπει να διαλέξετε με πολύ προσοχή το κόσμημα που θα στολίσει τον λαιμό σας. Σε περίπτωση που το νυφικό σας είναι στράπλες τότε μην φοβηθείτε να βάλετε ένα μεγάλο και αρκετά εντυπωσιακό κόσμημα. Ειδικά εάν το χτένισμά σας δεν το καλύπτει, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Εάν όμως το νυφικό σας ντύνει έστω και με λεπτές ράντες τους ώμους σας, τότε επιλέξτε ένα κόσμημα λεπτό και στενό που διακριτικά θα δίνει φως στο λαιμό σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν υπέροχο και ένα ταιριαστό, διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια.

         Υπάρχουν νυφικά χτενίσματα που κάνουν απαραίτητη μια τιάρα (την οποία θα προτιμήσετε αντί για λουλούδια εφόσον ταιριάζει με το ύφος του νυφικού σας και το χτένισμα). Βέβαια μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για κόσμημα άρα αυτομάτως η χρήση μιας τιάρας αποκλείει την ύπαρξη ενός ζευγαριού σκουλαρικιών.

http://www.gamos-guide.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr