Στα Άβδηρα ο Φ. Καραλίδης

31 Οκτωβρίου 201015:09

karalidis_avdira_1Στα Άβδηρα βρέθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, ο Φώτης Καραλίδης, επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού  και όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν όχι μόνο σε  περιφερειακό,  αλλά ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο για την ανάπτυξη της περιοχής και την βελτίωση των  συνθηκών ζωής και εργασίας των κατοίκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού του, «”κολούθησεεποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης έδωσε απαντήσεις στα ποικίλα και σημαντικά ερωτήματά τους και τους διαβεβαίωσε ότι ο ρόλος μιας ισχυρής Αυτοδιοίκησης έτσι πως θα προκύψει από τις εκλογές στις 7 του Νοέμβρη  θα είναι να προγραμματίζει και να υλοποιεί πάντα μαζί με τον πολίτη  και προ όφελος αυτού.”

karalidis_avdira_2

 

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

 

Πρωί: Επίσκεψη σε έργα που εκτελούνται, σε Υπηρεσίες και στην εμπορική αγορά της Ξάνθης.

Απόγευμα στις 18.30: Ομιλία στο Δροσερό

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr