NODE

Σύσκεψη των ΝΟΔΕ της Περιφέρειας στην Ξάνθη

31 Οκτωβρίου 201010:19

NODEΣτην Ξάνθη βρέθηκαν οι επικεφαλής των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ν.Δ. το Σάββατο όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης.

Σκοπός της σύσκεψης, σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης Σούλα Ιακωβίδου, ήταν ο συντονισμός των στελεχών από τις ΝΟΔΕ όλης της Περιφέρειας, μία εβδομάδα πριν από τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Παράλληλα εντός των επόμενων ημερών και συγκεκριμένα την Τρίτη αναμένεται και η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολης, γεγονός που διατηρεί σε εγρήγορση τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή και προκαλεί κινητοποίηση. 

χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι λοιπές βιολογικές επιδράσεις, που είναι αντικείμενο συνεχιζόμενης επιστημονικής διερεύνησης.
Αυτά λοιπόν και αν επιμένεις μπορείς να έλθεις οικειοθελώς να κατοικήσεις στο χώρο των παραπλήσιων οικοδομών για να συμμετάσχεις στο εν εξελίξει πείραμα Είναι γεγονός ότι θα συμβάλεις στην εξαγωγή συμπερασμάτων πολύ χρήσιμων για τον επιστήμονα μελετητή του μέλλοντος.
Ένα είναι σίγουρο πως θα έχεις  “καμπανάτο” σήμα, αν αυτό και μόνο είναι το ζητούμενο για σένα…
Σου εύχομαι και πάλι ειλικρινά να μη σου τύχει…..

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr