dimarxiaki_epitropi_kalo

Δημαρχιακή Επιτροπή την Τρίτη

30 Οκτωβρίου 201009:24

dimarxiaki_epitropi_kaloΗ λειτουργία του Δήμου δεν σταματά εν μέσω εκλογών. Οι συνεδριάσεις της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης συνεχίζονται κανονικά.:

Με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει  την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στη 13.00,  η Δημαρχιακή Επιτροπή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης (Μαυρομιχάλη 6).

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

  1. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη.
  2. Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  3. Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΣΚΥΡΩΝ – ΑΛΕΚΙΧΩΡΙΟΥ».
  4. Κατάρτιση όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
  5. Απόδοση παγίας προκαταβολής που διαχειρίστηκε η υπάλληλος του Δήμου Φωτεινή Γκιρδάκη.
  6. Εγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού του έργου: «Λειτουργική Ενοποίηση υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων (υποδομές ΤΠΕ και εφαρμογές) και δεδομένων του Δήμου  ΞΑΝΘΗΣ».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr