Συνάντηση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ με το Δήμαρχο Μ.Στυλιανίδη

29 Οκτωβρίου 201019:36

DSC02966Tην Παρασκευή ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ξάνθης Βασίλης Πολιτειάδης μαζί με ΟΝΝΕΔίτες συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιάνιδη. Η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης κατέθεσε προτάσεις για μια σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση

.Οι προτάσεις αποτελούνται από τις εξής θεματικές ενότητες: «Περιβάλλον», «Ανακύκλωση», «Οικοτουρισμός», «Ενεργειακή Αποδοτικότητα», «Κοινωνικό Κράτος – Ποιότητα Ζωής», «Αθλητισμός»,  «Εργασία και Απασχόληση» , «Σύγχρονες Τεχνολογίες». Προτάσεις όπου έρχονται να δώσουν λύση σε αρκετά προβλήματα αλλά και να συμβάλουν ώστε ο Δήμος να γίνει πιο «πράσινος», πιο σύγχρονος,  πιο κοντά στους νέους ανθρώπους.

 Ο Δήμαρχος θεώρησε τις περισσότερες ρεαλιστικές αλλά παράλληλα καινοτόμες και δεσμεύτηκε αρκετές από αυτές να τις υλοποιήσει. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να θέσουμε προβληματισμούς και ανησυχίες που αφορούν τους νέους της περιοχής.

 Μετά το τέλος της συνάντησης έχουμε να δηλώσουμε ότι για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Ξάνθης απέδειξε ότι βρίσκεται δίπλα στην νέα γενιά με πράξεις και όχι με λογία. Απέδειξε ότι αφουγκράζεται τους νέους και έχει διάθεση για να προσπαθήσει να δώσει λύση στα προβλήματα τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr