Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου

29 Οκτωβρίου 201012:33

2324Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010, στις 21:00, στο Μοτέλ Νατάσσα η Πανηγυρική Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 αλλά και τη φιλοξενία αντιπροσωπείας του Ροταριανού Ομίλου Γέρακα Αττικής (D2470). Προσκεκλημένος Ομιλητής ήταν ο αξιότιμος κ. Γεωργαντζής Πέτρος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα:

«Οι ρίζες του Ελληνισμού απ’ όπου ξεπήδησε το ΟΧΙ του 1940»

Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σταυρουπόλεως κ. Καρασακαλίδης Γεώργιος, εκ μέρους του Δημάρχου Ξάνθης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μούρκας Χρήστος, οι οποίοι απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό εξήραν το έργο και την προσφορά του ομιλητή στην καταγραφή και διδασκαλία της ελληνικής ιστορίας, φίλοι Ροταριανοί από τον Όμιλο Γέρακα Αττικής και πολλοί φίλοι του Ρόταρυ. Μετά το πέρας της εξαιρετικής αυτής ομιλίας, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης Αθανάσιος Καρλής απένειμε στον κ. Γεωργαντζή τιμητική πλακέτα εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης στον ομιλητή για την άρτια και πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του. Στο τέλος της πολύ ζεστής αυτής εκδήλωσης τα μέλη των δύο Ροταριανών Ομίλων αντήλλαξαν τα λάβαρα των Ομίλων τους και αναμνηστικά δώρα.

Εξάλλου, το Σάββατο 30/10/2010 στις 12 μ.μ. αντιπροσωπείες των δύο Ροταριανών Ομίλων θα μεταβούν στη Σταυρούπολη Ξάνθης, όπου θα προσφέρουν βιβλία για εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης και αθλητικό υλικό στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρουπόλεως Ξάνθης στα πλαίσια της κοινοτικής δράσης του Ρόταρυ που έχει σαν στόχο την γενικότερη κοινωνική ανάπτυξη και κυρίως τη συμβολή των Ροταριανών στην πρόοδο της Νεότητας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr