Η απάντηση Μίχογλου για τον ξυλοδαρμό στα Μάγγανα.

27 Οκτωβρίου 201009:23

egainia_mihoglou_1Σε επεισόδιο μεταξύ συνδημοτών για μια δημοπρασία και όχι σε πολιτική διαμάχη μεταξύ υποψηφίων συμβούλων αποδίδει ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου τον ξυλοδαρμο συμβούλου του Στέλιου Χατζηευαγγέλου, για το οποίο έχει ξεσπάσει μεγάλη πολιτική κόντρα.

Στην απάντησή του αναφέρε:

«Δεν μπορεί ένα επεισόδιο μεταξύ συνδημοτών που μετείχαν σε μια δημοπρασία για την ενοικίαση κοινόχρηστων χωραφιών, να αποτελεί πολιτικό ζήτημα. Αν ο απερχόμενος Δήμαρχος και η παράταξή του, αναγάγει το για όλους μας λυπηρό επεισόδιο των Μαγγάνων σε μείζον πολιτικό ζήτημα της περιοχής, φανταζόμαστε τον πανικό που τους έχει κυριεύσει μετά την πρώτη μεγαλειώδη συγκέντρωση της «Δημοτικής Αλλαγής» στο Εύλαλο.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να αναφέρουμε ότι κανείς υποψήφιος δημοτικός μας σύμβουλος, δεν είχε σχέση με το ατυχές επεισόδιο που δημιουργήθηκε για κτηματικές διαφορές μεταξύ συγχωριανών και όχι για πολιτικά ζητήματα και πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Οι Δημότες του Δήμου Τοπείρου ξέρουν καλά ποιο είναι το συμφέρον τους- το συμφέρον της περιοχής και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών θα σας δώσουν την απάντηση που σας αξίζει.

Εμείς συνεχίζουμε ένα καθαρό δημοκρατικό αγώνα αντιστεκόμενοι στις προκλήσεις, στις φασιστικές συμπεριφορές και στην προβοκάτσια που 12 χρόνια τώρα έχει κάνει σημαία της αυτή η δημοτική παρέα. Όμως δεν ήμαστε και διατεθειμένοι να αφήσουμε τους συνδημότες μας στην πλάνη που δημιουργούν τόσο οι ομιλίες, όσο και τα έντυπα που μοιράζει ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Εποχής.

Σύντομα οι δημότες μας θα δουν με ντοκουμέντα και επίσημα έγγραφα όλη την αλήθεια των πεπραγμένων τους στον Δήμο.

Φτάνει πια!!!» καταλήγει.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr