Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Θωμά Μίχογλου στο Εύλαλο.

27 Οκτωβρίου 201008:38

egainia_mihoglou_1Με τις λέξεις «Φτάνει Πια» ο υποψήφιος δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ. Ο κ. Μίχογλου παρουσία πλήθους κόσμου ανέπτυξε το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού «Δημοτική Αλλαγή». Μίλησε για ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής και τόνισε ότι θέλει δουλειά και έργα για να πάει ο δήμος μπροστά με διαφάνεια. 

Μεταξύ άλλων επιτέθηκε στο Δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου για τη μέχρι σήμερα παρουσία του στο Δήμο και, παράλληλα, ανέφερε: «Μπαίνω σ΄ αυτόν τον αγώνα με διάθεση να προσφέρω για τον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε, να κάνουμε οικογένεια.

Για τον τόπο που επιλέξαμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και είναι στο χέρι μας να γίνει ο τόπος που θα επιλέξουν να ζήσουν και να κάνουν οικογένειες και τα παιδιά μας. Ο αγώνας αυτός θα είναι μια αναμέτρηση που είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και με την δική σας συμμετοχή και συμπαράσταση θα τον κερδίσουμε

Επιχείρησε να θέσει το πρόγραμμά του στους πολίτες και ζήτησε να συγκριθεί: «Δείτε τις διαφορές ανάμεσα σε μια στείρα και κατεστημένη σκέψη και σ΄ ένα ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο πρόγραμμα ανάπτυξης, όπως το δικό μας. Ένας προγραμματικός λόγος δεν είναι πεδίο πλειοδοσίας κ. Χατζηευαγγέλου. Γιατί δεν φτάνει μόνο να θέλεις, πρέπει και να μπορείς. Και εσείς έχετε αποδείξει εδώ και 12 χρόνια, ότι ούτε θέλετε, ούτε ξέρετε, αλλά ούτε και μπορείτε.

 Παράλληλα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου  αναφέρθηκε σε ξεχωριστές δράσεις ανά τομέα που έχει προγραμματίσει και έδωσε ιδιαίτερα βαρύτητα στα ζητήματα της απασχόλησης, της κοινωνικής μέριμνας και των υποδομών. Η συγκέντρωση είχε αρκετό κόσμο και ο επικεφαλής του συνδυασμού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση.

egainia_mihlglou_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr