poulios_programma_kimmeria

Το Πρόγραμμα Πούλιου για τα Κιμμέρια

26 Οκτωβρίου 201015:28

poulios_programma_kimmeriaΤο πρόγραμμα του συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή» για τα Κιμμέρια δόθηκε στη δημοσιότητα. Κύρια σημεία του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση του οικιστικού προβλήματος του οικισμού, του ζητήματος της σχολικής στέγης καθώς και η δημιουργία υποδομών.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στην ανάγκη επέκτασης του ποδηλατοδρόμου της Πανεπιστημιούπολης μέχρι τα Κιμμέρια αλλά και την ανέγερση κλειστού αθλητικού κέντρου, που αποτελεί αίτημα των κατοίκων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αναφέρει:

«Το 2004 δεσμευτήκαμε απέναντι σε όλους ότι η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας δημοτικής αρχής αντάξιας των πολιτών του Δήμου Ξάνθης ξεκινούσε. Τα προηγούμενα 4 χρόνια τηρήσαμε την υπόσχεσή μας απέναντι στους πολίτες και με υπευθυνότητα ανταποκριθήκαμε στο ρόλο που εκείνοι μας έταξαν.

Σήμερα πλέον είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη και να κερδίσουμε για όλους τους πολίτες του Δήμου το στοίχημα τη ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους τους πολίτες.

Σήμερα όλοι οι Ξανθίωτες γυρίζουν σελίδα σε όλα όσα δημιούργησαν τα σημερινά αδιέξοδα.

Σήμερα οι κάτοικοι των Κιμμερίων λένε ένα μεγάλο όχι στις λογικές της εξαπάτησης και της κοροϊδίας, που με συνέπεια εμφανίζει η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Στις 7 του Νοέμβρη όλοι μαζί δίνουμε τέλος σε όλους εκείνους που θυμούνται τα Κιμμέρια τους τελευταίους 2 μήνες πριν τις εκλογές. Λέμε φτάνει πια στην κοροϊδία της βαρέλας που μας φέρνουν για να μας ξεγελάσουν μια φορά πριν τις εκλογές κάθε 4 χρόνια.

Στις 8 του Νοέμβρη οι πολίτες των Κιμμερίων απολαμβάνουν τις ίδιες δυνατότητες με εκείνες των κατοίκων της πόλης.

Για εμάς τους «Πολίτες για την Αλλαγή» τα Κιμμέρια είναι τμήμα της καθημερινής λειτουργίας της πόλης και οι κάτοικοί τους πρέπει να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν. Γι’ αυτό εμείς σήμερα δεσμευόμαστε σήμερα σε οκτώ συγκεκριμένα μέτρα ειδικά για τα Κιμμέρια και εγγυόμαστε μια νέα αρχή για τον οικισμό και τους πολίτες του.

Συγκεκριμένα δεσμευόμαστε για:

ü       Την συγκρότηση σχεδίου πόλης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οικιστικό πρόβλημα των κατοίκων του οικισμού με ορθολογικό αλλά και νόμιμο τρόπο.

ü       Το σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων βασικής υποδομής όπως δίκτυα αποχέτευσης, όμβριων και ύδρευσης.

ü       Την επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης με την επισκευή και συντήρηση των σχολικών μονάδων και την διερεύνηση για τη δημιουργία νέων

ü       Την δημιουργία υποδομών (έργα οδοποιίας, ύδρευση, ηλεκτροδότηση) για την ανάδειξη των οικισμών του ορεινού όγκου και την οικοτουριστική αξιοποίησή τους.

ü       Τη δημιουργία οργανωμένου κτηνοτροφικού πάρκου

ü       Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κλειστού αθλητικού κέντρου.

ü       Την επέκταση του ποδηλατόδρομου Ξάνθης-Κιμμερίων έως τα Πηγάδια.

ü       Τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας για την εξυπηρέτηση των Κιμμερίων.»

Για να το κατεβάσετε σε pdf μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr