sardeon_vlaxopoulou

Διαμαρτυρίες κατοίκων για τη Σάρδεων. Απάντηση Δημάρχου

25 Οκτωβρίου 201016:13

sardeon_vlaxopoulouΤηn έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων της οδού Σάρδεων προκάλεσε ατύχημα που παραλίγο να συμβεί το πρωί της Δευτέρας με διερχόμενο μαθητή.

Το σημείο της συμβολής με την οδό Βλαχοπούλου που έχει προκαλέσει και στο παρελθόν αντιδράσεις στους περίοικους ήταν το θέμα μηνυμάτων που έστειλαν στο XanthiPress.gr Συγκεκριμένα οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι παρεμβάσεις που έχει δρομολογήσει ο Δήμος, υπενθυμίζοντας το περυσινό τραγικό ατύχημα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, ερωτήθηκε για το θέμα και απάντησε πως «ο Δήμος  έγκαιρα και με τις ταχύτερες δυνατές διαδικασίες, έχει προκηρύξει το έργο, στο οποίο έχει πλέον εγκατασταθεί ο εργολάβος, που αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες, κάτι που έπρεπε ήδη να έχει γίνει. Όμως ανεξάρτητα από αυτό, υπάρχει καταληκτική ημερομηνία, στην οποία θα μας έχει παραδώσει το έργο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να επισπεύσουμε τις εργασίες, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο χρόνο. Σε ανύποπτο χρόνο έχω μιλήσει με τις Τεχνικές Υπηρεσίες για το ζήτημα και παρακολουθούν την υπόθεση» κατέληξε ο Μιχάλης Στυλιανίδης

Όλοι αναμένουν την έναρξη και , κυρίως, την περάτωση των εργασιών προκειμένου οι πεζοί να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο συγκεκριμένο επικίνδυνο σημείο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr