dikastiko xanthis

Και άλλες οι παραιτήσεις στα Άβδηρα. Ανακήρυξη συνδυασμών

22 Οκτωβρίου 201022:50

dikastiko_xanthisΜε την ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο των συνδυασμών αναμένεται να λυθεί μετά το μεσημέρι το μυστήριο με τους συνδυασμούς που αντιμετώπισαν προβλήματα μετά την κατάθεσή τους.

Το δεδομένο είναι ότι κανείς συνδυασμός δεν κινδυνεύει με αποκλεισμό αλλά υπάρχουν ζητήματα τυπικής ή πολιτικής σημασία ςπου θα γίνουν γνωστά μετά την ανακήρυξη.

Όπως είχε προαναγγείλει το XanthiPress.gr την παραίτηση Κουγιουμτζόγλου στο Δήμο Αβδήρων ακολούθησαν άλλες τέσσερις παραιτήσεις και δύο αντικαταστάσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο συνδυασμό «Πολίτες σε δράση».  Πρόβλημα φυσικά δεν προκύπτει καθώς οι παραιτήσεις επιτρέπονται μόνο στην περίπτωση που δεν θίγεται η αριθμητική επάρκεια του συνδυασμού σε σχέση με τους υποψήφιους που πρέπει νε εμφανίσει υποχρεωτικά.

Ενδιαφέρον όμως θα υπάρξει και στο Δήμο της Ξάνθης, όπου πληροφορίες ανέφεραν ότι ότι υπήρξε παραίτηση υποψήφιου/ας δημοτικού συμβούλου. Τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθόσον, έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία, εντός τη οποίας μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την ανακήρυξη των 13 συνδυασμών από το Πρωτοδικείο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr