poulios_stavroupoli

Με Σταύρο Μπένο τα εγκαίνια Πούλιου. Νέο τεύχος του προγράμματος.

18 Οκτωβρίου 201023:01

poulios_stavroupoli

Παρόντος του πρώην Υπουργού και Προέδρου του «Διαζώματος» Σταύρου Μπένου πρόκειται να γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χρήστου Πούλιου. Τα εγκαίνια πρόκειται να γίνουν στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης – αψηφώντας τις δυσοίωνες προβλέψεις της ΕΜΥ- στο χώρο που βρίσκεται στην άνοδο της οδού Βασ, Κωνσταντίνου.

“Σταυρούπολη: Πρότυπο βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης”

Παράλληλα ο συνδυασμός «Πολίτες για την Αλλαγή» έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τεύχος του προγράμματος για το Δήμο Ξάνθης. Η Σταυρούπολη είναι το νέο πρόγραμμα που δόθηκε και συνδυάστηκε με την παρουσίαση του συνδυασμού στην έδρα του υπό συγχώνευση Δήμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνδυασμού που τιτλοφορείται « Περιφερειακή Συγκρότηση-Ισχυρός Δήμος» στόχος είναι η διαμόρφωση συνθηκών βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης της Παρανέστιας Περιοχής με βασικό στόχο τη συγκράτηση του πληθυσμού με ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης.

Στο πρόγραμμα που εστιάζει στην αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστών της περιοχής, μεταξύ άλλων προβλέπεται η λειτουργία ξεχωριστών υπηρεσιών στη Σταυρούπολη όπως τα τμήματα Πολεοδομίας,  γεωργίας, περιβάλλοντος , χωροταξίας , υγείας και πρόνοιας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για την κοινωνική πολιτική για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την δημιουργία έργων υποδομής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης βρίσκεται στη σελίδα του συνδυασμού, κλικ εδώ 

Για να κατεβάσετε το αρχείο σε pdf κλικ εδώ 

Υπόδειγμα βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr