Παρουσίασε το συνδυασμό ο Φώτης Καραλίδης.

17 Οκτωβρίου 201010:29

karalidis_parousiasiΣτην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Νατάσα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η παρουσίαση του συνδυασμού Κοινωνική Συμμαχία για την ενότητα της Ξάνθης.Παρόντος και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, ο Φώτης Καραλίδης εξέθεσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος για την Περιφέρεια και την Ξάνθη και παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Ξάνθη.

Αναλύοντας τις αρχές του προγράμματος της παράταξης στην οποία ανήκει, σημείωσε ότι οι βασικοί άξονες του προγράμματος είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών, η ανατροπή του υπάρχοντος μοντέλου ανάπτυξης και η δημιουργία νέων πόλων ανάπτυξης με βάση περιφερειακό προγραμματισμό και τοπική δράση.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ξάνθης, κεντρική στρατηγική είναι η ανεξάρτητη και αυτοτελής αυτοδιοίκηση έναντι της κεντρικής εξουσίας, η ενίσχυση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες, η Αυτοδιοίκηση που θα είναι φιλική στους πολίτες χωρίς αλλαζονικές συμπεριφορές: “Ζητάμε και θα επιβάλλουμε διαφάνεια ηθικών αξιών και ελέγχου, ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της περιφέρειας, δημιουργία περιβάλλοντος ίσως ευκαιριών για όλους, ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη,  περιφερειακή συνείδηση, άρση των ανισοτήτων και ενίσχυση προβληματικών περιοχών, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και ενίσχυση της απασχόλησης.” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Α.Γιαννακίδης: «Οι δημοσκοπήσεις ξεπερνούν το πολιτικό σύστημα.»

Ο Άρης Γιαννακίδης στο σύντομα χαιρετισμό του έκανε λόγο για δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν ότι τα ποσοστά της παράταξής του ξεπερνούν το πολιτικό σύστημα. «Λένε ότι το ποσοστό μας θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα. Δεσμευόμαστε ότι το κοινωνικό συμβόλαιο που θα υπογράψουμε με τον πολίτη θα το τηρήσουμε.» Κατέστησε σαφές ότι ο αναπτυξιακός και στρατηγικός σχεδιασμός που υπάρχει, φιλοδοξεί να συμπαρασύρει και την κεντρική εξουσία και να καταστεί εθνικός σχεδιασμός.  Δεσμεύτηκε για την ίση αντιμετώπιση όλων των πολιτών την επόμενη των εκλογών και ζήτησε τη συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο συνδυασμός της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Αρναούτ Μεμέτ

Γκιρετλή Ιρφάν

Καρακώστα Ευγενία

Κιούση- Σιούτη Κυριακή

Μαραγκού Γεωργία

Οσμάν Σουλεϊμάν

Ουσζούν Ιρφάν

Σαλτούρος Δημήτριος

Σερεφιά Τάνια

Τσούλου – Τσαγκαλίδου Ματούλα

Χαϊτίδης Δημήτρης

Χατζηδημητρίου Χρήστος

Χρυσοχοιδης Χαράλαμπος

Χότσκο Νεντί

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr