bitsaxis

Χωρίες οπαδούς Ολυμπιακού το ματς. Επίθεση Ολυμπιακού εναντίον Μπιτσαξή

16 Οκτωβρίου 201000:01

bitsaxisΟ Γενικός Γραμματεάς Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού μετά την ενέργειά του να μην αναιρέσει την απαγόρευσή του και να επιστρέψει την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη.

 

Οι Πειραιώτες ήλπιζαν ότι βαφτίζοντας τους οπαδούς τους «μη οργανωμένους» αλλά «μεμονωμένους» θα έκαμπταν την βούληση του Γενικού Γραμματέα. Φαίνεται όμως ότι ο Γ.Γ.Α δεν είχε σκοπό να εκτεθεί με αυτόν τον τρόπο καθώς σε περίπτωση που επιτρεπόταν η μετακίνηση «μεμονωμένων» οπαδών ουδείς γνωρίζει ποιος θα είχε την ευθύνη σε περίπτωση επεισοδίων, όπως συνέβη πρόσφατα στις Σέρρες. Πολύ περισσότερο όταν λίγες μέρες έχει επιβάλλει απαγόρευση.

Έτσι ο Γενικός Γραμματέας έγινε ο στόχος της επίθεσης του Ολυμπιακού και των φίλα προσκείμενων ΜΜΕ Πραγματική αιτία είναι η κόντρα των δύο αιωνίων αφού οι διοικούντες τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι με αντίστοιχο τρόπο οι φίλοι του Παναθηναϊκού από την Κρήτη παρακολούθησαν την προηγούμενη αγωνιστική την ομάδα τους στο Παγκρήτιο

Νωρίτερα είχε προηγηθεί μαραθώνιος διαβουλεύσεων με την πειραϊκή ΠΑΕ να κάνει λόγο για ανοχή της ΓΓΑ σε πιθανότητα να βρεθούν « μεμονωμένοι» οπαδοί στο γήπεδο, η οποία προσέκρουσε στην Αστνομία και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη που έκαναν γνωστό ότι δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια για μεμονωμένες θύρες παρά μόνο ανταλλάξιμα για τους κατόχους διαρκείας.

Τελικώς όλες οι πλευρές ενημέρωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην προσεγγίσει το γήπεδο το απόγευμα, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μπουν στο γήπεδο. Πρακτικά κάτι τέτοιο, μένει να αποδειχτεί την ώρα του αγώνα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr