giannakidis_facebook

Σε ερωτήματα χρηστών διαδικτύου θα απαντήσει ο Άρης Γιαννακίδης. Άγνωστο πότε.

14 Οκτωβρίου 201022:24

giannakidis_facebookΑπαντήσεις στα ερωτήματα των χρηστών δυο διαδικτύου αναμένεται να δώσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Σε Δελτίο Τύπου που εξεδόθη γίνεται λόγος για «επικοινωνία με τους χρήστες και τους bloggers της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης καθώς θα απαντήσει ζωντανά στο διαδίκτυο στα ερωτήματα τους»

Στη συνέχεια, βέβαια, αποσαφηνίζεται ότι τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν ζωντανά αλλά θα τεθούν εκ των προτέρων στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κοινωνικής Συμμαχίας (koinonikisymmaxia@gmail.com) και εν συνεχεία η ομάδα διαδικτυακής υποστήριξης του συνδυασμού θα τις ομαδοποιήσει και με την σειρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης θα τις απαντήσει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο χρόνος που τίθεται στην διάθεση του κοινού για ερωτήματα είναι μέχρι την επόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Ίσως θα πρέπει  οι επιτελείς του υποψήφιου Περιφερειάρχη όταν ανακοινώνουν κάποια δράση, αυτή να περιγράφεται με ακρίβεια (και όχι ως “ζωντανή”) και να έχει οριοθετηθεί σαφώς η ημέρα που τα μηνύματα θα απαντηθούν.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr