Παρουσίαση συνδυασμού Στυλιανίδη χωρίς εκπλήξεις.

13 Οκτωβρίου 201022:11

 

stylianidis_parousiasi_sindiasmosΗ παρουσίαση του συνδυασμού «Ξάνθη-Σταυρούπολη, Πρότυπο Δημιουργίας» του Μιχάλη Στυλιανίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Ζήτα Παλάς. Οι  υποψήφιοι του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης  της δημοτικής κοινότητας Ξάνθης και των τοπικών κοινοτήτων Ευμοίρου και Κιμμερίων παρουσιάστηκανν στην  εκδήλωση. Οι τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Σταυρούπολης θα παρουσιαστούν σε άλλη εκδήλωση στην ορεινή περιοχή.

Στη σύντομη ομιλία του προς τους υποψηφίους και τους εκπροσώπους του Τύπου, ο Μιχάλης Στυλιανίδης άσκησε κριτική για τον τρόπο που εφαρμόστηκε η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη χωρίς να ληφθεί μέριμνα για τις νέες υπηρεσίες,  παρότι θεώρησε σημαντικές τις αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται στους Δήμους.  Ανέφερε ότι ο χωροταξικός σχεδιασμός του Καλλικράτη στο Δήμο Ξάνθης είναι λανθασμένος, θεωρώντας ότι ο Δήμος Σταυρούπολης έπρεπε να είναι αυτόνομος και να συνενωθεί με Δήμους της παρανέστιας περιοχής και στο Δήμο Ξάνθης θα έπρεπε να ανήκουν οι οικισμοί της κοινότητας Διομήδειας.

Ο Μιχάλης Στυλιανίδης εξήρε τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του σημειώνοντας ότι έχει καταρτιστεί ένα ψηφοδέλτιο με εκλεκτά στελέχη και χαρακτήρισε το πρόγραμμα του συνδυασμού του ρεαλιστικό. Τέλος, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα υπάρξει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας στην Ξάνθη.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Μιχάλης Στυλιανίδης έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Νίκο Παπαδόπουλο, Λεωνίδα Κωνσταντινίδη, Στράτο Σερραίο και Γιάννη Χρηστίδη, εν ενεργεία συμβούλους που αποφάσισαν να μην είναι εκ νέου υποψήφιοι, σημειώνοντας ότι στηρίζουν την προσπάθειά τους.

Ποιοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο

Αναμενόμενες, με βάση όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες μέρες, ήταν οι επιλογές στο ψηφοδέλτιο τις απερχόμενης δημοτικής αρχής. Εκτός των τεσσάρων συμβούλων που αποφάσισαν να μην συνεχίσουν και τους Στάμου Τριμίντζιου που έχει αποχωρήσει , έξω από το συνδυασμό βρέθηκε ο Θεολόγος Καλαϊτζής παρότι ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος και δεν έχει, όπως αναφέρει, κάποιο κώλυμμα.

Στο νέο ψηφοδέλτιο επανέρχεται ο Δημήτρης Μπένης μετά 8 συνολικά χρόνια αντιπολίτευσής ή αποχής από το Δημοτικό Συμβούλιο, Ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης, οι Πάνος Ταρενίδης και Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, ο καθηγητής Γιάννης Δρεμσίζης, ο Δικηγόρος Δημήτρης Δαλίδης, ο παλαίμαχος του ΑΟΞ Αντώνης Μαζάνης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Νίκος Σπυριδόπουλο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ρομά Ηλίας Συμεών, υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλή Ογλού Εϊγήτ, η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα καθώς και αρκετοί άλλοι νέοι υποψήφιοι. Στην περιφέρεια της Σταυρούπολης έχουν γίνει γνωστοί δύο υποψήφιοι από τους τρεις που δικαιούται ο συνδυασμός και όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα υπάρχει μουσουλμάνος υποψήφιος.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΝΘΗΣ – Ε. Π. ΞΑΝΘΗΣ

ΑΓΚΟΡΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΕΓΙΤ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΑΛΑΧΟΥΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΕΒΕΝΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΙΑΖΗΜ ΟΓΛΟΥ ΚΑΝΣΙΣ

ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΑΓΓΙΡΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ

ΜΑΖΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΟΥΜΤΖΆΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΜΟΥΡΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΕΚΤΕΣ ΣΑΜΠΡΗ

ΜΠΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΟΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΖΛΙΔΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΣΥΜΕΩΝ ΗΛΙΑΣ

ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΑΜΟΥΡ ΧΟΥΣΕΙΝ

ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΟΡΧΑΝ

ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΟΧΤΑΙ

ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ε.Π. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΒΕΒΖΗ ΟΓΛΟΥ ΝΤΕΝΙΖ

ΓΙΑΣΑΡ ΟΓΛΟΥ ΤΑΙΦΟΥΡ

ΔΟΥΡΜΟΥΣ ΟΓΛΟΥ ΤΖΕΜΑΛΗ

ΖΟΥΓΡΗΣ ΔΗΜΗΡΙΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΕΙΤ ΟΓΛΟΥ ΟΚΤΑΙ

ΧΟΤΖΟΥΔΗ ΝΙΚΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΜΟΙΡΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΟΥΣΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ

ΕΜΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΜΕΤ ΡΑΜΑΔΑΝ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΜΠΑΝΤΑΚ ΜΠΕΣΗΜ

ΜΠΟΖ ΡΑΜΑΔΑΝ

ΜΠΟΥΔΟΥΡ ΧΟΥΣΕΙΝ


Εδώ
σε PDF με βιογραφικά στοιχεία

stilianidis_paropusiasi_kontinostilianidis_parousiasi_kontra_3stlilianidis_parousiasi_kontino_2

stilianidis_parousiasi_kontra_2

stilianidis_kontra_4




Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr