skoda_olympiakos

Χωρίς οπαδούς του Ολυμπιακού το ματς του Σαββάτου. Έκτακτα μέτρα.

12 Οκτωβρίου 201022:34

skoda_olympiakosΧωρίς εισιτήρια για φιλοξενούμενους θα γίνει η συνάντηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό καθώς οι οργανωμένες μετακινήσεις για τον Ολυμπιακό έχουν απαγορευτεί, όπως πιστοποιήθηκε  από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης μετά τη σχετική σύσκεψη που έγινε στο Λε Σαλέ.  

Η Αστυνομία της Ξάνθης διευκρινίζει παράλληλα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση με οποιονδήποτε τρόπο σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μεμονωμένη παρουσία οπαδών των ερυθρολεύκων στις εξέδρες του γηπέδου.

«Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης,  τροχαίας και ασφάλειας με προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δε θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη ή εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων.

Στους κατόχους κάρτας μέλους – φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη, υπενθυμίζουμε επίσης ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχόμενους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες). Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων για την τυχόν καθυστέρησή και παρακαλούμε να προσέλθουν έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας.» αναφέρει η ανακοίνωση της Α.Δ. Ξάνθης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr